Et varmasti vaarantaisi avioliittoasi, ainakaan tahallaan, mutta niin voi käydä vahingossa.

Jotta et tekisi niin vahingossakaan, älä ainakaan sano miehellesi näitä kuutta asiaa. Jotkut asiat on nimittäin parempi jättää sanomatta, vaikka tuntuisi niin hyvältä ne sanoa esimerkiksi suutuksissa tai jopa luulossa siitä, että ne ovat kohteliaisuuksia. Nämä kuusi sanomista voivat loukata miestäsi, vaikka et edes välttämättä sitä hoksaa. Ja jos loukkaat näillä samoilla tavoilla kerta toisensa jälkeen, se ei varmasti tee suhteellenne hyvää.

Jos haluat, että avioliittosi pysyy edelleen onnellisena, älä sano näitä:

1. ”Olet liian vanha siihen.”

Tai vielä pahempaa, me olemme liian vanhoja siihen. Eikö sitä olla niin vanhoja kuin miltä itsestä tuntuu? Iän ei pitäisi olla tekosyy mihinkään.

2. ”Iskämahasi on ihana!”

Älä vain sano hänelle koskaan tätä. On aika varmaa, että miehesi ei ota tätä kohteliaisuutena, vaikka hän isä olisikin ja maha vähän pömpöttäisi. Sano häntä sen sijaan seksikkääksi ja kuumaksi tai kerro, että pidät todella paljon hänen vartalostaan.

3. ”Voi ei, sinusta tulee kalju!”

Nainen, jos et tätä vielä tiennyt, niin nyt tiedät. Miehet nimittäin ovat yllättävän herkkiä liittyen hiuksiinsa ja niiden katoamiseen. Koska miehilläkin on tunteita, jätä tämäkin toteamus sanomatta.

4. ”Tarvitsetko todellakin jotain muutakin kuin [lisää suosikkiruokasi tai valitsemasi alkoholijuoma tähän]?”

Ellette ole tehneet sopimusta siitä, että alatte syömään terveellisemmin ja kevyemmin, älä moiti hänen ruoka- tai juomavalintojaan, varsinkaan ystävienne edessä. Tuo voi olla miehellesi nöyryyttävää.

5. ”Miksi minä san tehdä aina kaiken?”

On aika varmaa, että sinä et tee aina kaikkea. Ehkä sen sijaan voisit ylistää häntä, kun hän tekee jotain? Sen jälkeen hän saattaa tehdä asioita vieläkin enemmän.

6. ”Tiedän, että luultavasti aiot kieltäytyä, mutta …”

Mahdollisuutesi siihen, että miehesi todella suostuisi tähän pyyntöön, jota pidit mielessäsi, ovat nyt melko huonot. Muotoile kysymyksesi uudelleen ja kysy sitä vähän positiivisemmalla tavalla. Ehkä hän silloin suostuu helpommin.

Lähde: Yourtango