Useimmat meistä ovat välillä alakuloisia ja etenkin syksyllä, kun useimmiten tuntuu satavan ja sää on harmaa, voi monesta tuntua, että ilonaiheet ovat harvassa ja energia tuntuu kadonneen. Itseään on vaikeaa pakottaa piristymään, mutta näiden vinkkien avulla jokainen voi saada paremman mielen!

Liiku enemmän
Tämän neuvon noudattaminen voi tuntua vaikealta, jos et ole tottunut liikkumaan säännöllisesti. Neuvon noudattaminen kuitenkin kannattaa, sillä liikunta tekee sinulle hyvä monella tapaa! On tieteellisesti todistettu, että liikunta kohottaa kunnon lisäksi myös mielialaa. Säännöllinen liikunta onkin loistava lääke masennukseen. Monet myös kokevat kehonkuvansa parantuvan, vaikka paino ei välttämättä putoaisikaan.

Vietä aikaa perheen tai ystävien kanssa
Ei ole tärkeämpää asiaa, kuin viettää aikaa rakkaittesi kanssa. Voitte hassutella yhdessä tai vain olla, perheen ja ystävien kanssa ei tarvitse teeskennellä, sillä he hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet. Tutkimuksissa on todettu että perheen ja ystävien kanssa vietetty aika jopa pidentää elinikää!

Leiki lemmikkisi kanssa
Moni meistä hankkii lemmikin sen tarjoaman seuran vuoksi. Lemmikkisi tarvitsee myös seuraasi, joten vaikka sinulla olisikin kurja päivä, leiki lemmikkisi kanssa. Todennäköisesti oma olosi nousee kohisten! Lemmikkien on todettu parantavan itsetuntoa ja saavan sinulle hymyn huulille. Mikäli sinulla ei vielä ole omaa karvapalloa kotonasi, harkitse sellaisen hankkimista!

Katso lempielokuvasi
Elokuvat ovat loistava tapa piristää mieltäsi ja vaikkapa nähdä samalla ystävä. Nyt kun elokuvateatterissa käynti ei ole mahdollista, katsokaa elokuva kotona ja tehkää leffaherkkuja! Valitkaa elokuva, joka takaa hyvän mielen!

Tee jotain luovaa
Kokkaa unelmiesi ateria alusta asti, leivo piirakka tai maalaa taulu! Luova tekeminen piristää ja vapauttaa voimavaroja. Mielesi paranee, saatat löytää uuden harrastuksen ja kenties jopa luoda mestariteoksen!

Lähde: Celebs Pulse