Oletko koskaan ajatellut, että minkä tyyppiset jalkaterät sinulla on?

Nyt kannattaa viimeistään selvittää, että kuuluvatko ne johonkin neljästä päätyypistä. Sen jälkeen saat tietää itsestäsi enemmänkin kuin vain sen, millainen muoto varpaistasi muodostuu ja miksi tätä tyyppiä kutsutaan. Tips and Tricks-sivustolla nimittäin kerrotaan, millainen luonne sinulla on jalkateriesi perusteella. Ehkä osaat jo tunnistaa luonteestasi paljon, mutta jotain voi tulla tässä myös yllätyksenä.

1. Matalakaarinen jalka

Matalakaarinen jalka on yleisin jalkatyyppi. Jos jalkasi näyttävät tältä, olet hyvin tasapainoinen ihminen. Olet spontaani ja sosiaalinen: rakastat tavata uusia ihmisiä ja olet aina avoin uusille kokemuksille. Pidät matkustamisesta, koska rakastat tutkia eri kulttuureja.

2. Liekkijalka

Tämän jalkamuodon silmiinpistävin asia on se, että isovarpaan vieressä oleva varvas on pidempi kuin isovarvas. Jos sinulla on tällainen jalka, olet erittäin urheilullinen henkilö. Olet myös luova: rakastat uusien asioiden kokemisesta. Olet erittäin hyvä käsittelemään ihmisiä. Voit olla toisinaan myös impulsiivinen.

3. Neliöjalka

Tämän tyyppisessä jalassa kaikki varpaat ovat suunnilleen samanpituisia. Olet ajattelija; haluat käydä läpi kaikki edut ja haitat ennen varsinaisen päätöksen tekemistä. Olet käytännöllinen ihminen ja olet myös erittäin luotettava.

4. Venytetty jalka

Tämä jalka on suhteellisen pitkä ja varpaat risteävät hieman toisiaan. Jos sinulla on tällainen jalka, olet introvertti henkilö. Haluat pitää asiat tiedossa vain itselläsi ja sinulla on piilotettuja tunteita. Voit olla impulsiivinen ja mielialasi voivat vaihdella todella nopeasti.

Lähde: Tips and Tricks