Kiehkurakampaus saa uutta ilmettä, kun lisäät hiuksiisi glitteriä.

Glitter on ollut kovassa huudossa kauneuden maailmassa jo useamman vuoden – glitterin avulla niin juurikasvu, kainalot kuin kulmakarvatkin on laitettu säihkymään. Glitteriä voi kuitenkin käyttää hieman maltillisemmallakin tavalla.

Le Keux Vintage Salon & Cosmetics -kauneussalonki on esitellyt ihastuttavat glitterkiehkurat, jotka voivat olla hauska tapa koristaa hiukset esimerkiksi uudenvuodenjuhliin tai ihan vain tyttöjen iltaan. Kauneussalongin Facebook-sivullaan julkaisemassa videossa mallille on jo valmiiksi tehty kiehkurainen kampaus, joka viimeistellään lisäämällä kiehkuroihin glitteriä.

Säihkyvien kiehkuroiden tekeminen on helppoa: lisää vain geeliä niihin kohtiin, joihin haluat glitteriä ja ripottele tai taputtele glitterhippuset sitten niihin kohtiin. Lopuksi viimeistele glitteröinti hiuslakalla, että kimalteet pysyvät paikoillaan.

Voit katsoa alla olevalta videolta mallia glitterkiehkuroista ja niiden tekemisestä. Jos kokeilet glittertyylejä, voit lukea täältä vinkkejä, miten saat glitterin myös pois niin hiuksista kuin kasvoiltasi.

Le Keux Vintage Salon – Glitter Pin Curls!Glitter Pin Curl tutorial by Rachel!

(is it okay that it’s making us feel Christmassy already?!)

Julkaissut Le Keux Vintage Salon & Cosmetics 13. lokakuuta 2016