Koska glitterin käyttö on ollut nyt niin iso juttu, voivat nämä vinkit olla tarpeen.

Glitter sopii pikkujoulukauteen ja joulun juhlintaankin, mikä on johtanut melkoiseen glittervillitykseen (juurikasvu, parta, kainalot ja kulmakarvat ovat saaneet kimalletta ylleen). Glitterin saaminen pois ei kuitenkaan ole yhtä vaivatonta kuin sen laittaminen esimerkiksi hiuksiin on.

Jos olet lähtenyt kokeilemaan tämän hetken kuumimpia glittertrendejä, voivat nämä vinkit glitterin poistamiseksi olla tarpeen.

Näin poistat glittern kasvoistasi:

Käytä teippiä, jos glitteriä on varissut kasvoille: Jos käytät glitteriä meikissäsi, sitä todennäköisesti varisee poskillesi, koska glitteriä on vaikea saada vain yhteen tiettyyn kohtaan. Jos haluat vääriin paikkoihin joutuneen glitterin pois ennen kuin lähdet liikenteeseen, kokeile teippiä. Kiedo hieman teippiä sormesi ympärille ja näppärästi nouki sillä varisseet glitterit pois.

Pyyhi pois öljyn avulla: Kuten muun vaikean meikin kanssa, myös glitterin poistamiseen kannattaa käyttää jonkinlaista öljyä ja vanulappua. Niin puhdistusöljy kuin tavallinen oliiviöljykin käy. Kostuta vanulappu öljyssä ja liuta sitä pitkin kasvojasi tarttuvalla, pyyhkäisevällä liikkeellä sen sijaan, että hieroisit kasvojasi – se vain liikuttelisi glitteriä ympäriinsä. Kun olet saanut öljyn avulla löystytettyä glitterin tarrautumista ihoosi, puhdista kasvosi normaalilla tavallasi ja musliinikankaalla pyyhi loput kimalteet pois.

Näin poistat glitterin hiuksistasi:

Hiuslakkaa avuksi: Jos olet kokeillut glitteröityä juurikasvua etkä saa glitteriä pois, suihkuta paperipyyhkeeseen hiuslakkaa niin, että paperista tulee tahmainen ja taputtele sillä sitten glitteriä pois. Se nostaa kimalteet ilman, että nappaa hiuksiasi mukaasi.

Liota glitterit pois öljyllä: Kastele hiukseksi esimerkiksi oliivi- tai kookosöljyllä ja anna sen olla hiuksissasi 10 minuuttia. Kun aika on kulunut, vaahdota hiuksesi shampoolla ja kimalteet suuntaavat viemäriin hiuksia pestessä.

Lähde: Cosmopolitan