Horoskooppimerkkisi paljastaa, milloin olet seksuaalisesti parhaimmillasi

Astrologi kävi läpi, milloin eri horoskooppimerkkien edustajat ovat seksuaalisessa huipussaan.

Ihmiset saavuttavat seksuaalisen huippunsa eri aikoihin: yksi kokee sen jo nuorena, toinen keski-iässä ja kolmas muutaman vuoden välein. Astrologi Kiki O’Keeffe paljasti Pure Wow’lle, milloin se todennäköisesti tapahtuu eri horoskooppimerkkien edustajielle.

Lue alta, milloin sinä olet seksuaalisesti parhaimmillasi – horoskooppimerkkisi mukaan.

Oinas: Korkeakouluvuodet

O’Keeffen mukaan oinas edustaa sitä puhdasta seksuaalista energiaa, jonka usein kohtaa 18-22-vuotiaana. Vaikka se on hikistä ja hieman kömpelöäkin, ne voivat hyvin olla oinaan seksuaalisesti parhaimmat vuodet.

Härkä: Vanhuksena

Kuin hyvä viini ja juusto, härkäkin paranee vanhetessaan. Härkä on uskomattoman sensuelli ja voi säilyttää seksuaalisen huippunsa hyvin elämänsä loppupuolelle asti.

Kaksoset: Jatkettu nuoruus

Kaksoset ovat nuorekkaampia kauemmin kuin muut tähtitaivaan merkit ja he ovat peterpanmaisen ”En koskaan kasva aikuiseksi” -asenteen ruumiillistuma. O’Keeffen mukaan kaksosten seksuaalinen huippunsa jatkuu yli tilastollisen keskiarvon.

Rapu: Lisääntymisiässä

Perheen perustaminen on iso juttu ravuille, vaikka he eivät kirjaimellisesti halua lapsia tai heillä ei ole lapsia. Ravun seksuaaliset huippuajat korreloivat hedelmällisyyden kanssa, olipa sitten raskaana tai sellaisessa asemassa, että voi hoivata muita.

Leijona: Joka päivä keskipäivällä

Leijona on auringon lapsi ja hän herää henkiin sen säteiden alla. Seksuaalisesti parhaimmillaan leijona onkin silloin, kun aurinko on vahvimmillaan eikä niinkään tiettynä hetkenä ajassa/elämänvaiheessa.

Neitsyt: Juuri oman väestönsä keskiarvon mukaisesti

O’Keeffe selittää, että neitsyt on sääntöjäseuraava perfektionisti, joten seksuaalinen kehittyminen seuraa usein kunkin neitsyen ikäluokalle ennustettua väestöprofiilia.

Vaaka: Parikymppisten alkutaipaleella

Vaaka on täydellinen kosminen nuori tyttö, joka puhkeaa seksuaalisesti kukkaan parikymppistensä alkutaipaleella. Murrosikä on jätetty taakse, mutta hän on silti vielä niin nuori, että mieltää sen seikkailuksi. O’Keeffen mukaan Tinder on kuin tehty vaakoja varten.

Skorpioni: Nelikymppisenä

Skorpioni tunnetaan sen intensiivisestä seksuaalisesta luonnosta, joka palaa hitaasti ja johdonmukaisesti. Skorpioni on seksuaalisesti parhaimmillaan keski-iässä ja sitten se siitä asteittain rauhoittuu.

Jousimies: Viisikymppisenä

Horoskooppimerkkien älykkönä jousimies oppii jotain uutta jokaisesta kokemuksesta. Seksuaalisesti sanottuna, kun hän on viisikymppinen, hän on parhaimmillaan.

Kauris: Uransa ensimmäisen virstanpylvään saavutettua

Saavutuksia arvostava kauris on seksuaalisesti huipussaan, kun hän on huipulla myös omalla alallaan, joten O’Keeffen mukaan seksuaalinen huippuaika osuu yksiin ensimmäisten suurien uravoittojen kanssa.

Vesimies: Seitsemän vuoden välein

Vesimies aina uudistaa itseään, mikä tarkoittaa, että myös seksielämä uudistuu säännöllisesti. Vesimiestä hallitseva planeetta, Uranus, siirtyy uuteen merkkiin aina seitsemän vuoden välein, aloittaen uuden (seksuaalisen) ajan.

Kalat: Läpi elämänsä

Kalat ovat enemmän hengellisiä ja hänen seksuaalinen puolensa ylittää ajan ja avaruuden useammin kuin millään muulla tähtimerkillä. O’Keeffen mukaan mikä tahansa aika voi olla kaloille (seksuaalisesti) parasta aikaa.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.