Hoitoaine ennen shampoota – tästä syystä asiantuntijatkin suosittelevat käänteistä pesujärjestystä

Asiantuntijatkin ovat alkaneet suositella tätä käänteistä järjestystä hiusten pesemisen suhteen.

Suihkussa käydessä yleensä hiukset pestään ensin shampoolla ja sen jälkeen käytetään hoitoainetta. Asiantuntijoiden mukaan tämä tyypillinen tapa ei kuitenkaan ole välttämättä se paras tapa, vaan kannattaisikin kokeilla käänteistä pesujärjestystä.

Hoitoaineen käyttäminen ennen kuin hiukset pesee shampoolla on The Independentin mukaan fantastinen tapa antaa hiuksille enemmän kosteutta ja saada ne näyttämään ravitulta pidempään. Liiallinen hoitavien tuotteiden käyttö voi saada hiukset tuntumaan lattealta ja raskaammalta, mutta käänteinen pesutekniikka on tapa vähentää tätä tunnetta ja samalla antaa hiuksille niiden kaipaamaa ravintoa.

The Independentin mukaan Nouveau Champ -nimeä käyttävä bloggaaja Gianna kokeili käänteistä pesujärjestystä selvittääkseen, oliko se yhtä tehokas kuin hän oli kuullut.

”Huomasin, että heti suihkussa käytyäni, kun hiukseni ovat vielä märät, hiukseni tuntuvat lähes täysin samalta niitä koskettaessa kuin silloin, kun käytän shampoota ja sitten hoitoainetta”, hän kertoi havainnoistaan blogissaan.

”Mutta tässä on se hullu puoli: hiukseni näyttävät ja tuntuvat paremmalta, kun ne ovat kuivat”, hän jatkoi.

”Jos minun täytyisi veikata, sanoisin käänteisen tekniikan jättävän eri määrän hoitoaineen jäämiä hiuksiini ja se on jostain syystä se, millä on väliä”, bloggaaja pohti.

The Independentin mukaan useat hiustenhoitomerkit nykyisin suosittelevat tätä käänteistä järjestystä menestyksekkäänän tapana sitoa hiuksiin niinde kosteus. Esimerkiksi TRESemméllä on Beauty-FULL Volume -sarja, joka on suunniteltu erityisesti niin, että sitä käyttävät hyötyvät tästä käänteisestä pesujärjestyksestä.

Sarjan hoitoaineessa on ainesosia, jotka pysyvät hiuksissa huuhtelun jälkeenkin, mikä auttaa antamaan hiuksille kiiltävän ilmeen. Seuraavassa vaiheessa käytetty shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja poistaa samalla hoitoaineen ylijäämän painon; lopputuloksena on kiiltävät ja terveet hiukset, jotka eivät tunnu raskaalta.

The Independent kertoo, että Kérastase suosittelee samalla tavalla hoitoaineen käyttöä ennen shampoota tapana suojata hiuksia vaurioilta ja varmistaa, että hiukset pysyvät hyvin kosteutettuna.

Hiustenpesussa kannattaa kokeilla ja ottaa huomioon myös toinen kikka: hoitoaineen ja shampoon ei tarvitse sopia yhteen. Voit lukea tästä lisää täällä.

Lähde: The Independent


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.