Osa lapsista taitaa olla hyvinkin perillä siitä, miten vauvat päätyvät tähän maailmaan.

Ennen kuin vanhemmat käyvät lastensa kanssa keskustelun kukista ja mehiläisistä ja siitä, miten vauvat saavat alkunsa, voi monella lapsella olla jo aiheesta jonkinlainen käsitys – joku on koulussa tiennyt tai sitten oma mielikuvitus on kehittänyt erikoisemman selityksen sille, mistä vauvat tulevat.

BuzzFeed pyysi neljää lasta, kahta tyttöä ja kahta poikaa, selittämään, mistä vauvat tulevat ja heidän vastauksensa ovat melko luovia.

”Vauvat tulevat taivaasta. Se on kaikki, mitä tiedän”, yksi tyttö kertoo.

”Vauvoja myydään joskus sairaaloissa. Vauvat ovat häkeissä ja lääkärin pitää hakea avain, avata häkki ja ottaa lapsi, jonka vanhemmat haluavat”, toinen tyttö selittää.

”Vauvat maksavat kymmenen dollaria”, tyttö vastaa vieressään istuvan isänsä kysyessä vauvojen hintaa, mink jälkeen isä purskahtaa makeaan nauruun.

Myöhemmin videolla tyttö havainnollistaa leikkisästi käsin hieman todentuntuisempaa tapaa sille, mistä vauvat tulevat ja isän ilmeet ovat huvittavaa nähtävää.

Videolla mukana olevat pojat tuntuvat olevan enemmän perillä aiheesta.

”Kun minä olin vauva, olin todella iso, joten äidin vatsa piti leikata auki ja tikata kiinni”, poika sanoo.

Poika tietää kuitenkin toisenkin tavan ja mainitsee jopa siittiöt, saaden äitinsä nauramaan. Toinen videon pojista taas tietää, kuinka mies antaa jotain naiselle, mikä auttaa vauvaa kuoriutumaan.

”Sitten nainen tulee raskaaksi ja todella lihavaksi”, poika selittää.

Voit katsoa lasten selitykset ja heidän vanhempiensa mahtavat ilmeet ja reaktiot jutun yllä olevalta videolta.

Lähde: BuzzFeed

Kommentit

Kommenttia