Katso, kuulutko sinä heihin, jotka astelevat avioon ennen kolmekymppisiään!

Osa meistä on tiennyt jo lapsesta asti, että haluamme naimisiin, kun taas toiset eivät ole lainkaan naimisiin menevää tyyppiä. Osa puolestaan on asiasta epävarmoja ja heidän ratkaisuunsa vaikuttaa se, löytyykö kumppaniksi joku, joka on aviomiesmateriaalia.

Kun löydät kumppanin, jonka kanssa haluat sanoa ”tahdon”, avioliitto voi olla asialistalla yllättävänkin nopeasti. Onko naimisiinmeno sinullakin kiikarissa ja haluat tietää, kuinka kauan sinun pitää vielä odottaa? Tähdet ovat merkittävässä roolissa myös tässä asiassa.

Seuraavat tähtimerkit menevät naimisiin ennen kuin täyttävät 30 vuotta.

 1. Harmoniaa etsivät kalat
  Kalat etsivät elämässään harmoniaa ja romantiikkaa, ja naimisiinmeno on aivan olennainen osa heidän suunnitelmiaan. Kalat haluaa löytää elämänsä suuren rakkauden, eikä kavahda lainkaan täydellistä sitoutumista toiseen ihmiseen. Tämä tähtimerkki löytää elämänsä rakkauden usein jo nuorena ja astelee avioon usein jo 25-vuotiaana.

 2. Ravulle perhe on kaiken keskiössä
  Rapu on yleensä valmis sanomaan tahdon jo hieman yli kaksikymppisenä. Tämä johtuu siitä, että rapu etsii aina läheisyyttä ja syvää yhteyttä toiseen ihmiseen. Ravulle on tärkeää päästä rakastamaan toista ehdoitta ja hukuttaa tämä rakkaudenosoituksiin. Ravulle perhe on kaikkein tärkeintä, ja ravulle onkin aivan itsestään selvää, että hän menee naimisiin ja perustaa oman perheen.

 3. Järjestelmällinen neitsyt
  Neitsyt on tyypillisesti järjestelmällinen ja järkevä, ja tietää tarkalleen, mitä haluaa. Nuorena naimisiin meneminen kuuluu ehdottomasti niihin asioihin, joihin neitsyt tähtää. Tämä tähtimerkki suunnittelee elämäänsä etukäteen hyvin pitkälle ja jos oikea kumppani osuu kohdalle, on neitsyen mielestä parasta astella avioon mahdollisimman pian.

  Kuulutko sinä edellä mainittuihin tähtimerkkeihin? Jos kuulut, menitkö sinä naimisiin ennen kuin täytit 30 vuotta? Kerro kommenteissa!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Olivia Bauso, Unsplash