Etkö ole valmis kertomaan raskaudestasi? Lue vinkit, miten pidät odotuksesi salassa

Etenkin työympäristössä raskautta voi haluta salata pidempään.

Tieto raskaudesta on asia, jonka osa kertoo kaikille heti itse siitä kuultuaan, kun taas osa salaa raskauden pidempään. Etenkin töissä käyvät naiset voivat haluta piilotella odotustaan siihen asti, että ovat valmiita ilouutisen kertomaan.

Jos piilottelu on suunnitelmissasi, alla on vinkkejä siihen, miten onnistut siinä parhaiten.

Ole tarkkana, millä nettisivuilla käyt töissä

Erilaisten lastentarvikkeiden etsiminen voi olla mielenkiintoisempaa kuin töiden tekeminen, mutta ympäristön kanssa kannattaa olla varuillaan. Jos haluat salata raskautesi, selaile aiheeseen liittyviä sivuja vasta kotona, ettei salaisuutesi paljastu tietokoneen näytöltä.

Keksi hyvä syy, miksi et juo alkoholia

Niin ystävien kuin työkavereiden kanssa voi olla erilaisia illanviettoja, joissa on tarjolla alkoholia. Sinun ei tarvitse jättää niitä raskautesi takia väliin, kunhan vain keksit syyn sille, miksi et juo alkoholia. Voit selittää esimerkiksi olevasi antibioottikuurilla, jonka aikana ei saa juoda tai sinulla on töitä tehtävänä, kun pääset kotiin. Muista vain sanoa sama syy kaikille.

Puolustele menojasi

Raskauden alkuvaiheessa täytyy usein käydä lääkärin luona ja labrakokeissa. Ihmetteleville työkavereille ei kuitenkaan kannata sepostaa jotain sairautta syyksi, vaan on parempi sanoa, että kyse on jostain henkilökohtaisesta asiasta, josta et halua puhua. Ihmiset voivat alkaa kummastella, mutta se on parempi kuin valehdella sairastavansa jotain.

Nappi auki housuista

Jos pitkän päivän päätteeksi housut alkavat ahdistaa, käytä apunasi avattua nappia ja kuminauhaa. Laita kuminauha puoliksi napinreiän läpi ja kiepauta kuminauha itsensä läpi muodostaen solmun. Vedä sitten kuminauhan toinen pää napin päälle. Näin voit käyttää tavallisia vaatteitasi pidempään ennen kuin siirryt äitiysvaatteisiin.

Peitä muuttuva rintavarustus

Rintavarustuksen koon muuttuminen on yleensä yksi ensimmäinen merkki raskaudesta. Pysyttele kaukana v-kaula-aukkoisista yläosista ja piilota rintojesi kasvu kevyellä huivilla.

Lähde: Popsugar


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.