Sinkkuelämää-sarja palaa kymmenellä uudella jaksolla, joista kaksi ensimmäistä osaa on nähtävillä HBO Maxilla jo huomenna 9. joulukuuta.

Odotus on ollut pitkä, koska Sarah Jessica Parkerin näyttelemä Carrie Bradshaw ystävineen nähtiin edellisen kerran yli 10 vuotta sitten elokuvassa Sex and the City – Sinkkuelämää 2 (2010). Tulevista Sex and the City – And Just Like That -jaksoista on nähty maistiaisena useampi traileri, joista viimeisin on julkaistu juuri ennen h-hetkeä.

Tämä tiedetään jo nyt ennen kuin uudet jaksot ovat nähtävillä

Aiemmissa trailereissa ja uutisissa on vastattu moniin kysymyksiin, joita on voinut tulla mieleen heti sarjan uusien jaksojen kuvauksien alusta lähtien. Yksi suurimmista uutisista on ollut se, kuinka yksi rakastetuista hahmoista puuttuu sarjan uusista jaksoista. Vaikka Kim Cattrallin näyttelemä Samantha ei ole mukana uusissa jaksoissa, ei hahmoa ole kirjoitettu ulos kuoleman avulla. Voit käydä lukemassa täältä aiemmasta uutisesta, kuinka Samantha kirjoitettiin sarjasta ulos.

Uuden trailerin perusteella Carrien ja herra Kihon (Chris Noth) rakkaus kukoistaa edelleen eikä Carrien rakkaus korkokenkiinkään ole laantunut. Mukana ovat myös Mirandan ja Charlotten miehet Steve (David Eigenber) ja Harry (Evan Handler) sekä heidän jo aikuisiksi kasvaneet lapsensa. Trailerissa vilahtaa myös monta uutta hahmoa, joihin päästään pian tutustumaan kunnolla.

Jos et malta odottaa edes huomista, jolloin ensimmäiset uudet jaksot tulevat katsottaviksi, klikkaa auki alla oleva uusin paluusarjasta julkaistu traileri!

Jos upotus ei näy, voit avata sen auki tästä.