Näin Samantha katoaa suosikkisarjasta – olisitko uskonut?

Kaikki Sinkkuelämää-sarjan fanit ovat tähän mennessä varmaankin jo kuulleet riemastuttavat uutiset sarjan paluusta. Uudella kaudella tullaan seuraamaan viisikymppisten ystävysten navigointia romantiikan kiemuroissa missäpä muualla kuin ikonisessa New Yorkissa.


Yksi muutos sarjassa tulee kuitenkin olemaan, sillä Samanthaa näytellyt Kim Cattrall ei tule esiintymään uudella kaudella. Tämä on ollut monelle fanille todella ikävä yllätys, sillä Samanthan hahmo on ollut merkittävä osa sarjaa ja hänen puuttumisensa on monen mielestä järkyttävä ratkaisu.


Jo monien vuosien ajan on huhuttu, että Cattrall ei olisi tullut muiden näyttelijöiden, eli Sarah Jessica Parkerin, Kristin Davisin ja Cynthia Nixonin kanssa toimeen. Jäisten suhteiden vuoksi Cattrall olisi huhujen mukaan kieltäytynyt osallistumasta elokuvien jatko-osiin tai uudelle kaudelle.


Monen fanin mielessä on varmaankin pyörinyt, miten Samanthan hahmo aiotaan kirjoittaa ulos sarjasta. Aiotaanko hahmo tappaa vai palkataanko Samanthaa yksinkertaisesti esittämään uusi näyttelijä Cattrallin sijaan?


Sarjaa esittävän HBO Maxin työntekijä on nyt paljastanut, miten Samanthan hahmosta aiotaan päästä uudella kaudella eroon. Tämä tulee varmasti monelle fanille yllätyksenä, mutta tuottajat aikovat työntekijän kertoman mukaan ottaa inspiraationsa todellisesta elämästä ja yksinkertaisesti perustaa Samanthan katoamisen siihen, että hänen hahmonsa on kasvanut muusta kolmikosta eroon, eikä hän ole enää tekemisissä Carrien, Mirandan ja Charlotten kanssa.


”Niin kuin oikeassakin elämässä ystävyys voi loppua ja uusia ystävyyksiä syntyä. Tämä muistuttaa paljon tosielämän eri vaiheista”, HBO:n Casey Bloys toteaa.


Olipa ratkaisu Samanthan katoamiselle mikä tahansa, tulee hänen poissaolonsa jättämään suuren aukon sarjaan. Silti todennäköisesti kaikki Sinkkuelämää-fanit ovat hurmioituneita siitä, että pääsevät jälleen seuraamaan suosikkihahmojaan ja nauttimaan näiden seurasta uuden kauden verran!


Jaa artikkeli myös Sinkkuelämää rakastaville ystävillesi!

Kirjoitimme Sinkkuelämää-sarjan paluusta aiemmin täällä.

Lähde: BuzzFeed