Sinkkuelämää-sarja herää henkiin ja tekee paluun tuttujen tekijöiden voimin.

Suurta suosiota nauttinut Sinkkuelämää-sarja (Sex and the City) palaa televisioruutuihin monen vuoden tauon jälkeen kymmenellä uudella jaksolla. Sarjan tähdet Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon sekä Kristin Davis ovat julkaisseet sosiaalisen median kanavissaan lyhyen teaser-videon, jolla he vahvistivat hyppäävänsä takaisin Carrien, Mirandan ja Charlotten kenkiin – alla Parkerin julkaisu carriemaisella kuvatekstillä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön SJP (@sarahjessicaparker) jakama julkaisu

Paluun myötä Sinkkuelämään nimi on todennäköisesti uudistumassa, sillä sarjalle on perustettu oma Instagram-sivu nimellä And Just Like That…, joka nähdään ja kuullaan myös teaser-videolla. Lisäksi näyttelijät ovat käyttäneet tätä nimeä aihetunnisteena julkaisuissaan yhdessä #SATCNextChapter-tunnisteen kanssa.

Nimi ei ole ainoa uudistus sarjalle: ikonisesta nelikosta puuttuu yksi, kun Samanthaa näytellyt Kim Cattrall ei ole mukana uusissa jaksoissa. Cattrall on aiemmin kertonut julkisuuteen olevansa riidoissa Parkerin kanssa eikä hän halua palata enää Samanthan rooliin.

Uusissa jaksoissa seurataan nyt viisikymppisten Carrien, Miranda ja Charlotten elämää ja ystävyyttä. Deadlinen mukaan uusien jaksojen tuotanto käynnistyy loppukeväästä New Yorkissa.

Jaksot esitetään HBO Max -palvelussa, mutta vielä ei ole tiedossa, miten ne tulevat katsottavaksi Suomessa. Sinkkuelämää-sarjaa on alun perin tehty kuusi tuotantokautta vuosina 1998-2004, minkä lisäksi tarina jatkui kahdessa elokuvassa, Sex and the City – Sinkkuelämää (2008) ja Sex and the City – Sinkkuelämää 2 (2010).

Lähde: Deadline