Eronneet kertovat: Nämä ovat parhaat puolet treffailussa eron jälkeen

Paluu treffimarkkinoille voi olla jännittävää, mutta siinä on myös paljon hyviä puolia, kuten nämä eronneiden kommentit osoittavat.

Eron jälkeen paluu treffailun pariin voi tuntua pelottavalta ja itselleen täytyy antaa aikaa toipua, jotta paluuseen on valmis. Kun pelosta ja jännittävyydestä saa niskaotteen ja aloittaa treffailun uudelleen, saa moni lopulta huomata, kuinka hauskaa ja mukavaa se on. Alla on eronneiden kommentteja siitä, mitkä ovat parhaat puolet treffailun aloittamisessa uudelleen eron jälkeen.

Nämä ovat parhaat puolet treffailussa eron jälkeen:

1. ”Nautin yksinkertaisesti aidosta keskustelusta henkilön kanssa, joka on kiinnostunut siitä, mitä minulla on sanottavaa.”

2. ”Valintaprosessi on helpompaa nykyisin. Avioeron jälkeen todellakin tiedät, mitä ET halua.”

3. ”Suuteleminen jonkun uuden kanssa, joka tietää, miten suudellaan.”

4. ”Parasta treffailussa on, kun opit tuntemaan uuden ihmisen (ja samalla enemmän itsestäsi) ja se herkullinen hetki, kun huomaat yhteyden syntyvän välillenne.”

5. ”Perhoset, joita tunnet, kun olet sellaisen ihmisen seurassa, kenestä olet aidosti kiinnostunut.”

6. ”Kaksi sanaa: suukottelu ja hyväily. ;)”

7. ”Uusien ihmisten treffailu on mainio muistutus siitä, kuinka vähän oma puoliso arvosti sinua suhteen aikana.”

8. ”Tunnet itsesi halutuksi jälleen. Olen vasta virallisesti eronnut enkä ole edes suudellut ketään vielä, mutta en voi edes kuvailla, kuinka kivaa on flirttailla ja olla flirttailun kohteena.”

9. ”Minusta parasta on, kun joku panostaa treffeihin ja ehdottomasti rakastan ensimmäisten suudelmien aiheuttamaa jännitystä! Ja totta puhuen, on mukavaa, kun joku maksaa.”

10. ”Paras puoli on jännitys ja odotus ennen treffejä. Se huumaava tunne siitä, että pian tapaamasi henkilö voi olla Se Oikea.”

Lähde: Huffington Post