Eikö mies ole "sillä päällä"? Näistä syistä se voi johtua

Miehetkään eivät ole jatkuvasti sellaisella tuulella, että tekisi mieli ryhtyä intiimeihin puuhiin.

Laajalle levinnyt ajatus on, että miehet olisivat aina valmiina heittämään vaatteet nurkkaan ja hyppäämään sänkyyn peuhaamaan. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole.

Jokaisella miehelläkin on hetkiä, jolloin ei yksinkertaisesti huvita harrastaa seksiä – aivan kuin naisillakin on. On olemassa paljon syitä, miksi mies ei välttämättä innostu seksitouhuista ja Women’s Health listasi muutamia yleisimpiä.

Näistä syistä mies ei välttämättä ole seksikkäällä päällä:

1. Vatsa sekaisin / täynnä ilmaa

Joskus sitä sattuu syömään jotain sellaista, että vatsaa vääntää tai se on täynnä ilmaa, joka mielellään haluaisi tulla ulos. Mies voi hyvin ajatella myös sinun tunteitasi, kun ei käy intiimeihin puuhiin, jotka saattaisivat saada haisevia lisäyksiä kesken kaiken.

2. Hän on juonut alkoholia

Mies ei aina alkoholia juotuaan pysty harrastamaan seksiä tai jos hän ajattelee suorituksensa kärsivän, hän voi mieluummin tehdä muuta. Aina on kuitenkin seuraava päivä, jolloin mies tietää olevansa paremmassa kunnossa.

3. Häntä väsyttää liikaa

Hänellä on saattanut olla pitkä päivä tai viikko ja se vaatii veronsa. Vaikka seksi voisi olla hauskaa ja piristävää, se voi myös tuntua liian väsyneenä turhan vaativalta urheilusuoritukselta. Joskus onkin parempi antaa unen tulla.

4. Jokin painaa hänen mieltään

Jos esimerkiksi riitelitte aiemmin, voi se viedä hänen halunsa pois. Ei kuitenkaan pidä olettaa, että jokin on vialla aina, kun mies kieltäytyy seksistä. Jos epäilet jonkin vaivaavan häntä, kysy häneltä asiasta.

5. Paikkoja kolottaa

Jos jotain kehon osaa kolottaa ja särkee, ei seksistä välttämättä tule mitään.

6. Hän haisee mielestään pahalle

Jos hänellä on ollut treenit, oli se sitten salilla käymistä tai jääkiekkoharjoitukset, ja hän unohti käydä suihkussa, voi hän sen nojalla siirtää intiimit hetkenne myöhemmäksi. Hän haisee mielestään kamalalle eikä halua sinun joutuvan haistelemaan sitä myös.

7. Hänellä on veltto olo

Miehet eivät ehkä halua myöntää sitä, mutta myös he voivat olla itsetietoisia ja jokin itsessään voi häiritä. Yleensä mies lupaakin itselleen menevänsä heti seuraavana päivänä salille ja sitten illalla hän pursuaa treenattuja lihaksia, libidoa ja feromoneja ja toivoo sinun olevan valmis koitokseen.

8. Peli on menossa

Urheilu ei pidä taukoja seksin takia. Aina voit toki ehdottaa pikaista sessiota erätauon/puoliajan aikana.

9. Työstressi

Jos mies on menossa unille työjuttujen pyöriessä mielessä ja tiedostaen seuraavana päivänä olevan aikainen herätys, ei häntä välttämättä silloin juuri huvita peuhata. Ja vaikka hän ei puhuisi työjutuistaan, ei se tarkoita sitä, että hän ei ajattelisi niitä. Jos työstressi on toistuva ongelma ja olet huolissasi, tarjoudu hieromaan miestäsi. Kosketukset voivat auttaa stressiin ja jos saat jännitystä pois hänen hartioistaan, saatat onnistua saamaan hänet myös ”sille päälle”.

10. Hän vietti intiimejä hetkiä juuri itsensä kanssa

Näitäkin sattuu: mies tiedä, mihin aikaan olet tulossa kotiin ja hän on viihdyttänyt itseään. Kun tulet kotiin ja julistat haluavasi seksiä hänen juuri tyydytettyä itseään, on se vain huono ajoitus.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.