Miesten neuvoilla voit päästä tilanteeseen, jossa miehesi vakioliike jää pois käytöstä.

Seksiin liittyvät asiat voivat olla etenkin uuden suhteen alussa arka paikka eikä kaikesta uskalla puhua, koska pelkää loukkaavansa toisen tunteita tai aiheuttavan epävarmuutta, mikä voi varjostaa seksielämää.

Yksi esimerkki tästä on se, että kumppani tekee seksin aikana jotain, joka ei saa sinua niin innostumaan, mutta et kerro sitä hänelle. Tämä voi johtaa kuitenkin siihen, että kumppanin tekemästä asiasta tuleekin osa hänen vakioliikkeitään.

Jos lopulta, kenties kuukausia tai vuosia myöhemmin, asiasta haluaisi puhua kumppaninsa kanssa, miten se pitäisi tehdä? Women’s Health nosti tällaisen tilanteen esiin Men’s Healthin kolmen ”pääjehun” kanssa ja pyysi neuvoa esittämällä miehille tällaisen kysymyksen:

”En ole koskaan kertonut poikaystävälleni, että minua ei niin nappaa yksi juttu, jonka hän tekee seksin aikana, ja siitä on tullut osa hänen vakioliikkeitään. Miten kerron tästä hänelle, vuotta myöhemmnin?”

Alta voit lukea, minkälaisia neuvoja miehet antoivat.

Tee vaihdos

”Vuosi?! Oletpa sinnikäs. Todellisuudessa tämä vain osoittaa, että välität hänen tunteistaan. Seuraavan kerran, kun hän on siirtymässä tähän vakioliikkeeseen, ohjaa hänen tekemään jotain, mistä pitäisi vielä enemmän sen sijaan, että kertoisit hänelle suoraan, ettet pidä siitä, mitä hän tekee. Hän muistaa kyllä”, neuvoi Dean Stattmann, Men’s Healthin brändivastaava.

Puhu

”Kun hän on alkamassa tekemään vakiojuttuaan, hellästi ohjaa hänen kätensä/lantionsa/peniksensä asentoon, joka innostaa sinua enemmän. Jos hän ei ymmärrä vihjausta, sano mikä ei toimi ja ehdota jotain, joka toimii”, vinkkaa Men’s Healthin ylempi toimittaja Paul Kita.

Ole positiivinen

”Sen sijaan, että kertoisit mistä et niin välitä, kerro mitä rakasta. Ehkä tuot mukaan toisen liikkeen tai pari. Miehet arvostavat sitä, kun nainen ottaa ohjat makuuhuoneessa, joten älä arastele ohjata häntä sinne, minne haluat”, kertoi Men’s Healthin ylempi videotuottaja Michael Sneeden.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia