Disney antoi esimakua Can You Feel the Love Tonightin uudesta versiosta – mukana Beyoncé

Disney julkaisi lyhyen videon, jonka taustalla soi rakastetun laulun uusi versio.

Disneyn live action -versio Leijonakuninkaasta saapuu teattereihin ensi kuussa. Elokuvasta on julkaistu uusi videoklippi, jossa on mukana muun muassa pätkä kohtauksesta, minkä aikana hallitseva leijonien kuningas Mufasa kertoo pienelle Simballe, kuinka menneet kuninkaat katselevat heitä tähdistä.

Samalla video antaa ensimmäisen maistiaisen rakastetun Can You Feel the Love Tonight -kappaleen päivitetystä versiosta. Videolla kappaletta laulavat Beyoncé ja Donald Glover, jotka myös ääninäyttelevät elokuvassa aikuiseksi kasvaneiden Nalan ja Simban rooleissa.

Alkuperäisessä Leijonakuningas-animaatiossa kappaleen esittivät Kristle Edwards, Joseph Williams, Sally Dworsky, Nathan Lane sekä Ernie Sabella. Nähtäväksi jää, keitä muita uudessa versiossa kuullaan Beyoncén ja Gloverin lisäksi, vai onko se vain duetto.

Can You Feel the Love Tonight on Elton Johnin säveltämä ja Tim Ricen sanoittama kappale, joka palkittiin animaation ilmestyttyä parhaan laulun Oscar-palkinnolla. Kappaleen suomenkielisen version nimi on Tunnetko tään rakkauden ja alkuperäisessä animaatiossa sen ovat esittäneet Anneli Saaristo, Annimaria Rinne sekä Paavo Kerosuo.

Disney on aiemmin julkaissut maistiaisen, jolla kuullaan Beyoncéa Nalan roolissa. Come Home -nimen saaneella videolla Nala koettaa saada Simban palaamaan kotiin Jylhämaahan ja ottamaan paikkansa kuninkaana – löydät tämän videon artikkelin lopusta ja maistiaisen Can You Feel the Love Tonightin uudesta versiosta löydät artikkelin yltä.

Elokuvasta on aiemmin julkaistu pidempi teaser trailer, josta julkaistun artikkelin löydät täältä. Uuden Leijonakuninkaan ensi-ilta on 17. heinäkuuta ja esimerkiksi Finnkino aloittaa elokuvan lipunmyynnin 28. kesäkuuta kello 10.

Come Home -video:


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.