Ensitreffien tapaamispaikka kannattaa miettiä tarkkaan.

Moni menee ensitreffeillä käymään kahvilla, mutta tunnetun brittiläisen deittailuvalmentaja James Preecen mukaan näin ei kuitenkaan kannattaisi tehdä. Preece on teilannut kahvilatreffit ja todennut, että ne ovat mauttomia.

”Ensitreffien pitäisi olla paikassa, jossa on romanttista tunnelmaa, mutta sen pitäisi olla myös melko hiljainen, jotta voitte jutella”, Preece selitti The Sunin haastattelussa.

Preecen mukaan treffipaikan ei tarvitse olla hintaluokaltaan kallis, mutta sen pitäisi saada treffit tuntumaan muistettavalta.

”Mauttomin, vähiten panostusta vaativa olisi halpa pikaruokapaikka tai kahvila, koska ne ovat paikkoja, joissa saatat käydä tavallisestikin, ja ne paikat eivät jää mieleen”, deittailuvalmentaja sanoi.

Sen sijaan ensitreffeillä kannattaisi Preecen mukaan mennä hiljaiseen, tyylikkääseen ravintolaan.

Mieti, mistä puhutte

Kun ensitreffeille on lopulta päästy, kannattaa keskustelu pitää kevyenä, ystävällisenä ja ennen kaikkea positiivisena.

”Voit puhua asioista, joihin suhtaudut intohimolla, ja mitä toivot ja unelmoit tulevaisuuden suhteen”, Preece vinkkasi.

Preecen mukaan voitte myös keskustella joistakin hauskoista jutuista, joita voisitte tehdä seuraavalla kerralla, kun tapaatte.

”Tämä voi lisätä innostusta ja mahdollisuutta mennä treffeille uudestaankin, koska tiedätte, että kumpikin pitää toisesta”, hän kertoi The Sunin haastattelussa.

Kohtuus alkoholin kanssa

Treffeillä käyminen usein jännittää ja saa perhoset vatsaan. Tätä jännitystä ei kuitenkaan kannattaisi lääkitä alkoholilla.

”Liiallinen juominen on melkeinpä yleisin virhe, jonka ihmiset tekevät ensitreffeillä”, Preece totesi.

Deittailuvalmentajan mukaan on ihan hyväksyttyä juoda yksi tai kaksi alkoholijuomaa, jotta rentoutuu. Jos alkoholia nauttii enemmän, voi oma itsehillintä kadota.

”Tämä voi johtaa tekoihin, kommentteihin ja päätöksiin, joita saattaisit katua”, Preece sanoi.

Mies maksaa laskun

Entä sitten ensitreffien lasku, kuka maksaa? The Sunin mukaan Preecella on tähän vain yksi oikea vastaus: jos treffeillä on nainen ja mies, on mies se, jonka pitäisi maksaa.

”Valtaosa naisista, joita olen valmentanut – menestyksestään tai rikkaudestaan huolimatta – odottaa miehen panostavan hieman ja ottavan ohjat”, deittailuvalmentaja kertoi.

”Se osoittaa kunnioitusta ja ottaa huomioon ajan, jonka nainen on käyttänyt valmistautuessaan treffeihin”, hän lisäsi.

Jos välttämättä haluat jakaa treffien laskun, saatat lähettää vääriä viestejä, jos haluatkin jatkaa treffiseuralaisesi tapailua.

”Jos nainen vaatii laskun jakamista, on taustalla usein se, ettei hän halua tavata miestä enää tai olla hänelle mitään velkaa”, Preece kommentoi.

”Rakkaus on tärkeämpää kuin himo”

Jos ensitreffit menevät oikein hyvin ja sinun ja seuralaisen välillä kipinöi, saattavat treffit johtaa lakanoiden väliin. Tähänkin on kuitenkin omat etikettisääntönsä.

”Jos haluat varmistaa, että suhde kestää, neuvoisin silloin odottamaan seksin kanssa pidempään”, Preece sanoi The Sunille.

”Jos odotat ja tutustutte toisiinne ensin, rakennat enemmän vetovoimaa ja seksi merkitsee enemmän”, hän jatkoi.

”Rakkaus on tärkeämpää kuin himo”, Preece päätti.

Lähde: The Sun