Videolla ilkeitä tviittejä itsestään lukevat niin tuoreemmat tähdet kuin musiikkialan konkarit.

Twitterin uumenista löytyy paljon niin hyviä kuin huonoja kommentteja kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Jimmy Kimmel Live -talk show’ssa keskitytään ilkeisiin kommentteihin, jotka on kohdistettu julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja laitetaan heidät lukemaan näitä tviittejä Mean Tweets -osiossa.

Talk show’ssa on vasta nähty artisteihin keskittynyt versio ilkeiden tviittien lukemisesta. Tviittejä saivat luettavakseen niin tuoreemmat tähdet, kuten Lizzo ja Billie Eilish, kuin kokeneemmat, pitkän uran tehneet artistit, kuten Alice Cooper ja Green Day.

Tuore Mean Tweets -osio on julkaistu Jimmy Kimmel Live:n YouTube-kanavalla videona. Alla muutama poiminta artistien lukemista ilkeistä tviiteistä.

”Billie Eilish pukeutuu kuin hänen vaatteensa olisi varastettu kuntosalilla ja he antoivat hänelle vaatteita löytötavaroiden joukosta”, muun muassa bad guy -hitistään tunnettu Billie Eilish joutui lukemaan.

Chance the Rapper sai eteensä pidemmän tviitin, jossa hänet lytättiin aika ikävästi. Tviittiä lukiessaan räppäri kuitenkin alkaa nauraa.

”Onko olemassa ihmisiä, jotka eivät pidä minusta? Mitä v*ttua”, hän toteaa.

K-pop-yhtye Monsta X:sta oli tviitattu ihmettelevään sävyyn, miksi jokainen heistä näyttää urheilulliselta jock-tyypiltä, joka on kuitenkin myös vampyyri.

”Otan tämän kehuna. Sehän tarkoittaa seksikästä, vai mitä”, tviitin lukenut jäsen tokaisee muiden nyökytellessä päitään.

Alice Cooper sen sijaan ihmettelyä ikäänsä liittyen.

”Alice Cooper näytti 65-vuotiaalta vuonna 1972, miten hän on vielä elossa”, rokkarilegenda lukee tviistään.

Muita videolla tviittejä lukevia artisteja ovat Midland, Luke Bryan, Perry Farrell, Leon Bridges, John Mayer, Luke Combs ja Cardi B. Voit katsoa artistien reaktiot ja videon kokonaisuudessaan artikkelin yltä ja löydät lisää vastaavia videita talk show’n YouTube-kanavalta täällä.