Koiralle on kehittynyt jokailtainen, suloinen tapa.

Bentley on herttainen goldendoodle, eli kultaisennoutajan ja puudelin sekoitus. Hertaisella koiralla on myös varsin herttainen tapa, jokailtainen rituaali oikeastaan: se ottaa aina iltaisin jotain pehmeää mukaansa sänkyyn unikaveriksi.

Bentleyn tapa on samanlainen kuin pienillä lapsilla, joilla on jokin erityinen pehmolelu tai uniriepu, jonka kanssa he nukkuvat joka ilta. Bentleylle omistetulla YouTube-kanavalla julkaistulla videolla paljastuukin, miten Bentley iltaisin kiikuttaa joko pentupeittonsa tai jonkin lelun suussaan portaita ylös ja hyppää sänkyyn sen kanssa.

”Kaikki alkoi sen pentupeitosta, mutta nyt Bentley käy läpi vaiheita, mistä lelusta se tykkää eniten noin viikon kerrallaan. Tämä on jokailtainen rituaali kotonamme”, videon kuvauksessa kerrotaan.

Minuutin kestävä video on kooste lyhyistä klipeistä eri illoilta, joiden päivämäärät on merkitty videon alareunaan. Yksi hauskimpia hetkiä videolla on viime Tapaninpäivältä, kun Bentley koetti saada suuren nallekarhun suussaan yläkertaan (47 sekunnin kohdalla).

Voit katsoa videon Bentley-koiran iltarituaalista artikkelin yllä. Bentleyllä on myös oma Instagram-sivu, jonka löydät täältä.

Lähde: Mashable