Tuoreessa kirjassa on paljastettu 25 vuotta puolisonsa kanssa naimisissa olleen entisen presidentin rakkausneuvo.

Moni haaveilee löytävänsä rinnalleen kumppanin, jonka kanssa elää elämänsä onnellisena loppuun asti – kuin saduissa. Mutta mistä tietää, onko kumppani ”Se Oikea”? Yhdysvaltain entisellä presidentillä Barack Obamalla on tähän oma neuvo: kolme kysymystä, jotka esittää itselle.

Obaman entinen viestintäjohtaja Dan Pfeiffer on paljastanut tuoreessa Yes We (Still) Can -kirjassaan, miten Obama neuvoi häntä, kun tämä oli vielä virassa oleva presidentti. Huffington Postin mukaan Pfeiffer kirjoitti, että viimeisenä päivänään Valkoisessa talossa vuonna 2015 hän keskusteli tulevista suunnitelmistaan Obaman kanssa ja paljasti aikovansa muuttaa yhteen silloisen tyttöystävänsä Howli Ledbetterin kanssa.

”Olette muuttamassa yhteen? Hänkö on se oikea”, Pfeiffer kertoo kirjassaan Obaman kysyneen.

”Tämän neuvon annan jokaiselle avioliittoon liittyen – onko hän sinusta kiinnostava”, Obama jatkoi ja sai Pfeifferin hämilleen.

”Vietät enemmän aikaa tämän ihmisen kanssa loppuelämäsi aikana kuin kenenkään muun ja mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että aina haluat kuulla, mitä hänellä on sanottavana asioista”, Obama selitti.

Tämä on siis ensimmäinen kysymys, joka kysyä itseltään. Kaksi seuraavaa ovat myös merkittäviä, mutta niitä Huffington Postin mukaan ei tarvitse selittää niin paljon.

”Saako hän sinut nauramaan? Ja en tiedä haluatko lapsia, mutta jos haluat, tuleeko hänestä mielestäsi hyvä äiti? Elämä on pitkä. Nämä ovat ne asiat, joilla on todella väliä pitkässä juoksussa”, Obama kertoi.

Pfeiffer kirjoittaa vastanneensa entiselle presidentille tyttöystävänsä olevan todella mielenkiintoinen, hauskempi kuin hän itse on ja hänestä tulee ilmiömäinen äiti.

”Kuulostaa siltä, että hän on se oikea. Olet onnekas”, Obama vastasi miehelle, joka vuotta myöhemmin oli kihlautunut tyttöystävänsä kanssa ja nykyisin antaa saman neuvon itse eteenpäin muille parisuhteisiin liittyen.

Barack Obama ja hänen puolisonsa Michelle juhlistivat 25-vuotishääpäiväänsä viime vuoden lokakuussa, joten entinen presidentti tietää jo, mistä puhuu. Huffington Postin mukaan Michelle Obama sen sijaan on antanut itse omia neuvoja siihen, miten saada avioliitto kestämään.

”Mitä olen huomannut, niin älä murehdi pieniä juttuja”, entinen Yhdysvaltain ensimmäinen nainen sanoi Ellen DeGeneresin talk show’ssa vuonna 2015.

”Matka, jolle olemme lähteneet yhdessä, hauskuus mitä meillä on ollut, kohtaamamme haasteet, kaksi kaunista lasta, joita kasvatamme – tavallaan jätän huomiotta nykyisin sen, jos hän jättää sukkansa lattialle tai kertoo saman tarinan sadatta kertaa ja haluaa meidän nauravan kuin olisimme kuulleet sen ensimmäistä kertaa”, rouva Obama kertoi.

Alla vielä Twitterissä julkaistut kuvakaappaukset Obaman rakkausneuvoista.

Amanda Litman

@amandalitman
Barack Obama’s relationship advice to @danpfeiffer is better than 99% of the advice columns on the Internet.

Lähde: Huffington Post