Jokainen haluaa onnea ja iloa elämään, mutta kaikilla se ei valitettavasti onnistu.

Saatat olla itse se, joka estää oman mahdollisuutesi olla onnellinen. Se on myös hyvä uutinen, koska voit myös tehdä sille jotain. On nimittäin muutama valhe, joita moni kertoo itselleen. Ne voivat olla jopa syynä siihen, että ei olla onnellisia. Niitä kerrotaan itselle esimerkiksi silloin, kun ollaan stressaantuneita.

5 valhetta, joihin uskotaan silloin, kun ollaan stressaantuneita ja ne vievät samalla ilon ja onnellisuuden

Nämä alla olevat viisi kohtaa kertovat valheista, joita monet kertovat itselle stressin hetkellä. Se ei kannata, jos haluaa elämästään onnellisen ja olla iloinen.

1. En ansaitse sitä

Miksi sanomme itsellemme, että emme ansaitse jotain? Suurin osa meistä ei ole niin pahoja ihmisiä, että emme ansaitsisi monia asioita.

2. Sitä pitää vain kestää

Kannattaisi arvostaa jokaista iloista ja onnellista hetkeä eikä keskittyä sellaisiin asioihin, jotka eivät tuota iloa. Moniakaan tympeitä asioita ei ole oikeasti pakko kestää, kun miettii oikein tarkoin.

3. En voi olla iloinen ennen kuin…

Erilaisia tunteita voi kokea myös yhtä aikaa. Jos jokin asia ei ole mieleen, voi silti samalla hetkellä kokea jotain mukavaakin, josta tulee iloiseksi.

4. En voi olla iloinen, jos muutkaan eivät ole

Oma onnellisuus ei voi olla aina riippuvainen siitä kuinka onnellisia muut ovat. Kannattaa muistaa, että iloisuus voi myös tarttua. Kun on itse iloinen, voi surullinenkin muuttua iloisessa seurassa iloiseksi.

5. Elämässä pitää tehdä jatkuvasti saavutuksia

Jos koko ajan pitää vain yrittää saavuttaa jotain parempaa, ei ehdi iloitsemaan niistä hyvistä asioista, jotka on jo saavuttanut.

Lähde: Yourtango