Äidin kirjoitus tapahtumista lähettää vahvan viestin siitä, miten ihmisiä ei pitäisi kohdella.

Pitäisi olla itsestään selvää, ettei kenenkään ulkonäköä tai pukeutumista mennä arvostelemaan ja kommentoimaan. Kahden lapsen äiti Charli Stevens joutui ruokakaupassa kuitenkin toteamaan, ettei näin ole.

Stevens oli kaikessa rauhassa ostoksilla, kun huomasi tuntemattoman naisen tuijottavan häntä. Hetkeä myöhemmin nainen tuli Stevensin luo ja sanoi, että hänen mielestään Stevensin vaatteet ovat hänelle hieman liian pienet.

Stevens kertoi tapahtuneesta Facebook-kirjoituksesta, joka on alkanut levitä netissä.

”Sanoin hänelle, että ’Anteeksi mitä?’ Ja hän sanoi, että ’Ei pahalla, mutta olet hieman liian iso pukeutumaan tuollaisiin vaatteisiin.’ Välittömästi kyyneleet. En tiennyt mitä sanoa”, Stevens kirjoittaa.

Stevens lisäsi, että nainen sanoi hänelle, ettei hän yritä olla ilkeä, mutta hänestä Stevensin kannattaisi jatkossa miettiä asuaan ennen kuin poistuu kotoa. Tämän jälkeen nainen käveli pois ja Stevens itki keskellä kaupan käytävää.

”Lähdin ostamatta mitään ja istuin autooni ja itkin”, Stevens kertoo.

”Miten ihmiset ovat niin tylyjä? Ei ole salaisuus, että olen lihonut elämäni aikana. Olen synnyttänyt kaksi lasta, sitä tapahtuu. Tiedänkö olevani ylipainoinen? Kyllä. Haluanko olla pienempi? Kyllä. Mutta olenko sinut sen kanssa, miltä näytän? Kyllä!”, hän jatkaa.

Stevens ihmettelee, miksi tuntematon sanoo tällaisia asioita. Hän myös nostaa esiin se, että mitä jos hän olisi vakavasti masentunut tai tullut aina pilkatuksi painonsa takia ja yksi tuntemattoman kommentti olisi ollut viimeinen pisara.

Stevensin kirjoituksella on tärkeä viesti:

”Kunnioittakaa muita ihmisiä. Koskaan ei voi tietää, mitä toinen ihminen käy läpi ja jos sinun pieni kommentti, hihitys, tuijotus, mitä tahansa on tarpeeksi rikkoakseen jonkun tai on heille viimein pisara”, hän toteaa.

”En kirjoita tätä saadakseni sympatiaa, vaan pyyntönä kenelle tahansa, joka tämän saattaa lukea, että olkaa kilttejä ja kunnioittakaa muita ihmisiä. Minua pelottaa, että tyttäreni kasvaa tällaisessa maailmassa. Meidän täytyy näyttää hyvää esimerkkiä lapsillemme”, Stevens päättää kirjoituksensa.

Stevensin kirjoitus on saanut positiivisen vastaanoton ja sen sanoma on koskettanut ihmisiä. Stevensin kirjoitus onkin tärkeä muistutus kaikille siitä, minkälainen voima sanomisillamme on ja miten muita ihmisiä ei pitäisi kohdella.

Voit lukea hänen kirjoituksensa kokonaan alta.

I’m not typically one to post too personal of things to Facebook. I contemplated posting this but feel it’s necessary to…

Julkaissut Charli Stevens 2. joulukuuta 2017

Lähde: Hello Giggles