Lapsenlapset kuvasivat mummostaan tanssivideoita, jotka saivat suuren suosion TikTokissa.

Koronavuoden aikana ihmiset ovat kaivanneet monenlaista piristystä. Ruddin perheessä sitä on tarjonnut 88-vuotias isoäiti Ruth, josta on tullut hittivideoiden tähti.

Englannin Kidderminsterissa asuvasta Ruth Ruddista kuvatut hauskat tanssivideot ovat saavuttaneet suuren suosion TikTokissa, kun ne lähtivät leviämään keväällä. Yhdellä videoista on huimat yli 33 miljoonaa katselua.

Videoilla Ruth hassuttelee tekemällä muun muassa suosittuja TikTok-tansseja. Videoiden saama suosio on hämmästyttänyt niiden tähteä.

”Iäkäs, 88-vuotias, hieman toimintakyvytön rouva tällaisella julkisudella. En ole tehnyt mitään rohkeaa. Olen vain ollut iäkäs rouva, joka hassuttelee”, hän kommentoi videoitaan keväällä, kun ne lähtivät leviämään.

”Ne tekivät minut iloiseksi ja neljän seinän sisällä, kahdeksan viikkoa käymättä missään, tällaisen tekeminen on antanut minulle niin paljon piristystä”, hän lisäsi.

Suurta suosiota TikTokissa

Ruthilla on kolme aikuista lasta, yhdeksän lastenlasta ja kaksi lastenlastenlasta. Daily Mailin mukaan Ruthin lapsenlapset, Jess ja Grace, keksivät idean julkaista videoita tanssivasta isoäidistään.

”Kuvasimme mummoa tanssimassa TikTokissa suosittua tanssia ja emme ajatelleet siitä mitään kummempaa – Jess ei edes laittanut videoon mitään aihetunnisteita tai tehnyt videolle mitään erityistä – mutta se lähti leviämään”, Grace kertoi.

”Päivässä sitä oli katsottu yli 50 000 kertaa ja nyt niitä on 30 miljoonaa ja yli miljoona tykkäystä”, hän päivitteli videon suosiota.

Kaikki Ruthista julkaistut videot ovat saaneet TikTokissa satojatuhansia katselukertoja. Parhaimmillaan joitakin videoista on katsottu miljoonia kertoja.

Alta voit katsoa muutaman Ruthin tanssivideon, joista ensimmäisenä on videoista suosituin, sekä sen jälkeen muutama muu esimerkki siitä, miten 88-vuotias laittaa jalalla koreasti. Jos upotukset eivät näy ja haluat katsoa kaikki videot, löydät ne TikTokista täältä.

Lähde: Daily Mail