”Ihan hyvin” ei ehkä kerro kaikkea, mutta näistä tunnettujen ihmisten sanomisista voi saada paremman ja kuvaavamman vastauksen.

Ystävät ja tutut tarkoittavat yleensä hyvää kysyessään juuri eronneelta, miten hän voi. Kysymys on kuitenkin yksi vaikeimmista, koska omaa vointia ei ole välttämättä helppo lyhyesti kuvailla, Huffington Post huomauttaa.

Huffington Post listasikin tunnettujen kirjailijoiden, koomikkojen ja julkkisten sanomisia ja ajatuksia avuksi siihen, miten ”Oletko kunnossa/Miten voit” -kysymyksiin voi vastata helposti ja yksinkertaisesti tuntemuksiaan kuvaten.

1. Kirjailija Jennifer Weiner kirjassaan Fly Away Home: ”Aviero ei ole niinkään tragedia. Tragedia on pysytellä onnettomassa avioliitossa.”

2. ”Onnellisen avioliiton salaisuus on edelleen salaisuus”, – Henry Youngman, koomikko

3. Koomikko, elokuvantekijä Woody Allen: ”Ainoa kerta, kun saimme vaimoni kanssa yhtä aikaa orgasmin, oli kun tuomari allekirjoitti avioeropaperit.”

4. ”Avioero on aina hyvä uutinen”, – Louis C. K., koomikko

5. ”Kun olen yksin, voin nukkua poikittain sängyssä ilman riitoja”, – näyttelijä Zsa Zsa Gabor, joka oli naimisissa peräti 9 kertaa

6. Mediamoguli Sumner Redstone totesi suunnitelmastaan jakaa Viacom näin: ”Joskus avioero on parempi kuin avioliitto.” Se sopii hyin myös jokaiseen huonoon parisuhteeseen.

7. ”Avierot ovat kalliita, mutta sen arvoisia”, country-tähti Willie Nelson, joka on eronnut kolmesti ja luultavasti tietää, mistä puhuu

Lue lainaukset englanniksi täältä.

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia