8 sisustusideaa sängyn takana olevalle seinälle – lue vinkit

Tauluista kuvioituun tapettiin, tyhjälle seinälle voi keksiä monenlaista täytettä.

Kun makuuhuonetta sisustaa, sisustus pyörii mitä todennäköisimmin jonkinlaisen sängyn ympärillä. Sitten kun sänky on löytänyt paikkansa, on sen takana yleensä iso tila tyhjää seinää, jolle keksiä täytettä.

Jos ideat ovat kateissa, lue alta 8 vinkkiä, miten tyhjän seinän voisi sisustaa.

1. Taideseinä: Voit täyttää koko seinän erilaisilla taideteoksilla, jotka tuovat eloa huoneeseen tai esimerkiksi valita pehmeitä, neutraaleja teoksia, jotka tuovat makuuhuoneeseen rauhallista tunnetta.

2. Kuvioitu tapetti: Jos makuuhuone on erikoisemman muotoinen esimerkiksi katon takia, voi olla vaikea ripustaa seinille sisustuselementtejä. Pienet tilat myös rajoittavat sisustamista. Silloin hyvä idea voi olla käyttää kuvioituja tapetteja tuomaan väriä huoneeseen.

3. Tekstiilejä: Ripustamalla sängyn taustalla olevalle seinälle tekstiilejä, tuo boheemia henkeä makuuhuoneeseen. Esimerkiksi eksoottinen matto voi olla hyvä vaihtoehto tavalliselle sängynpäädylle. Jutun kuvassa esimerkki tästä.

4. Yksi iso taulu: Yksi suurikokoinen teos on klassinen ja yksinkertainen valinta. Persoonallista tyyliä saat esimerkiksi valitsemalla silmiäsi miellyttävän, värikkään taulun.

5. Katosvuode: Jos seinille ei voi ripustaa mitään, voi DIY-katosvuode olla silloin hyvä vaihtoehto. Se tuo valoa ja ilmavuutta makuuhuoneeseesi. Katso kätevä ohje täältä.

6. Puhutteleva peili: Tyhjän seinän voi täyttää myös suurella peilillä. Jos todella valoisa huone on mieleisesi, heijaastaa peili luonnollista valoa ja tekee huoneesta isomman tuntuisen.

7. Toisiinsa sopivat pienet taulut: Jos kokonainen taideseinämä tuntuu hurjalta ja yksi iso taas ei houkuta, voit valita toisiinsa sopivat taulut, jotka tuovat huoneen yhteen ja pitävät yllä rauhallisuutta. Yhteensopivat kehykset mahdollistavat hauskanpidon kuvioiden kanssa tai sitten voit valita taidetta samanlaisesta teemasta ja värimaailmasta.

8. Rohkea sängynpääty: Unohda taiteet ja ripustettavat jutut ja saa makuuhuone pomppaamaan esiin upealla sängynpäädyllä. Tee sellainen itse puusta tai maalaa sängynpääty uusiksi haluamallasi, näyttävällä värillä.

Katso vinkkeihin sopivia kuvia täältä.

Lähde: HuffPost


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.