7 parasta puolta seurustelussa talviaikaan

Talvi on parasta aikaa olla parisuhteessa, kun on lämmittävä kainalo, johon käpertyä pakkasten paukkuessa ulkona.

Talvi voi olla monelle lempivuodenaika seurustella ja olla parisuhteessa. Uusia suhteita myös syntyy, kun mittari painuu pakkasen puolelle. Seurustelussa ylipäänsä on monia hyviä puolia, mutta sillä on omat, erityiset puolensa talviaikaan.

Lue alta seitsemän parasta asiaa seurustelusta talviaikaan.

1. Ei tarvitse mennä mihinkään

30 asteen pakkanen antaa hyvän syyn pysytellä sisällä sängyssä toisen kainalossa. Se on vain kiva bonus, että se on myös todella mukava tapa viettää aikaa.

2. Kokkailu

Ruoanlaitto yhdessä on suloinen tapa muodostaa ja vahvistaa sidettä uuteen kumppaniin. Lämpimän, ison aterian teko yhdessä tuntuu toisesta huolehtimisesta enemmän kuin salaatin teko kesällä.

3. Tv-maratonit

Kesällä on mukavampi viettää aikaa ulkona, mutta talvella taas on hyvin aikaa katsella yhdessä elokuva- ja tv-sarjoja, jotka kiinnostavat kumpaakin.

4. Kurkkaus tulevaisuuteen

Talveen liittyy vahvasti myös ajanvietto perheen kanssa ja parina aikaa viettää kummankin vanhempien luona. Se voi viedä parisuhteen uudelle tasolle ja auttaa sinua näkemään, miten kumppanisi sopisi sinun maailmaasi ja sinä hänen.

5. Seksi pitää lämpimänä

Seksi on oiva tapa lämmitellä pakkaspäivinä – etenkin jos sen muutenki aikoo viettää kokonaan sängyssä. Kesällä on kuuma ja valmiiksi hiki, talvella taas on kiva hankkia se hiki.

6. Juhlapäivät

On itsenäisyyspäivää ja joulua, laskiaista ynnä muuta. Nämä ovat hyviä tilaisuuksia näyttää muille omaa onnea ja kumppaniaan – ei mitenkään vastenmielisellä tavalla, vaan osoittaen, että tämä on se ihminen, joka tekee minut niin kovin onnelliseksi.

7. Talvitreffit

Talvi tarjoaa ihan omanlaiset mahdollisuutensa treffejä varten luistelusta jouluvalojen ihailuun ja lumisotaan. Myös pako mökille pohjoiseen tarjoaa erilaista romantiikkaa talvella kuin kesällä.

Lähde: Glamour


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.