7 erikoista vinkkiä tavaroiden säilytykseen makuuhuoneessa

Yöpöytä toimii myös kirjoituspöytänä ja korkealle nostettu sänky tuo lisää tilaa vaatteille.

Kun on kyse tavaroiden säilyttämisestä, voi makuuhuoneet olla haasteellisia sisustaa – etenkin jos haluat omaan makuuhuoneeseesi jotain erikoisempaa ja odottamatonta. Alla on seitsemän varteenotettavaa ideaa, joilla voit sisustaa makkarisi tyylikkäästi ja käytännöllisesti.

1. Ota parvi käyttöön

Jos kotisi huoneet ovat korkeita tai olet muuttamassa ullakkoa makuuhuoneeksi, ota siitä kaikki ilo irti. Vaihtoehtoja on loputtomasti, mutta parvi on yksi kätevä tapa lisätä säilytystilaa isommille tavaroille pyöristä laatikoihin.

2. Luovu yöpöydästä

On todella yleistä, että sängyn vieressä on yöpöytä tai pari. Jos makuuhuoneesi on kuitenkin pienempi, unohda yöpöydät ja ota sen sijaan lipasto sänkysi viereen. Lopputulos on näin tyylikkäämpi.

3. Yöpöytä ei olekaan vain yöpöytä

Yöpöytäsi voi toimia myös muuna kuin pelkkänä yöpöytänä. Hanki sänkysi viereen pieni pöytä, jonka alle mahtuu kuitenkin tuoli ja yöpöytäsi toimii myös kirjoituspöytänä. Ja jos joskus myöhemmin kaipaat vaihtelua, löydät varmasti kodistasi paikan pienelle pöydälle muualtakin.

4. Valitse monikäyttöisiä elementtejä

Aseta sänkysi päätyyn sinua miellyttävä hylly, joka ajaa myös sängynpäädyn virkaa sen lisäksi, että siinä voi säilyttää asioita ja käyttää sitä myös yöpöytänä.

5. Tilaa sängyn alle

Erikoisempi tapa saada lisää säilytystilaa vaatteille on nostaa sänky kohti kattoa ja käyttää sen alle jäänyttä tilaa vaatteiden säilytykseen. Piilota vaatteet kivoilla verhoilla, niin saat makuuhuoneeseesi erilaisen ilmeen.

6. Kengät esiin

Jos olet kenkähullu, mutta sinulla ei ole tarpeeksi säilytystilaa niille, rakenna sänkysi alle kuljetuslavoista säilytyspaikka kengille ja laita sänkysi patjat kuljetuslavojen päälle. Näin saat kenkäsi esille ja pienessä asunnossa säästät myös tilaa.

7. Kirjahylly yläilmoihin

Kirjahyllyn ei ole pakko olla lattialla, joten voit luoda vaihtelua laittamalla kirjahyllyn katon rajaan. Sen alle jäänyttä tilaa voit käyttää taas kaikkeen muuhun, mitä mieleesi juolahtaa.

Katso vinkkeihin liittyviä kuvia täältä.

Lähde: Popsugar


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.