7 asiaa, jotka vain pitkään parisuhteessa olleet ymmärtävät

Kun on vuosia ja vuosia yhdessä saman ihmisen kanssa, oppii siinä asioita eri tavoin kuin lyhyessä suhteessa.

Kaikkia elämän asioita ei voi täysin arvostaa ennen kuin on kokenut ne. Yli kymmenen vuotta kestänyt onnellinen parisuhde on yksi sellainen.

HuffPost halusikin selvittää, mitkä ovat asioita, joita vain pitkissä suhteissa olleet ovat oppineet ja ymmärtäneet. Alla on heidän viisauksiaan.

Asioita, jotka vain pitkään parisuhteessa olleet ymmärtävät:

1. Muista spontaanius

Aamiaisen voi tuoda sänkyyn myös tavallisena arkiaamuna, sen ei ole pakko olla erikoisen päivän juttu.

2. Päästä irti menneistä

Mennyt on mennyttä ja niitä ei kannata vatvoa. Luottamusasiat ovat kuitenkin toinen juttu ja jos jokin vaivaa sinua, puhu asiasta.

3. Muista kunnioittaa ja kiittää

Kiitollisuus pienistäkin asioista on tärkeää. Muistuta itseäsi välillä myös siitä, kuinka onnekas olet, kun löysit rinnallesi kumppanisi.

4. Hyväksy toisen ”outoudet”

Jokaisella on omat pikkujuttunsa, jotka voivat saada kumppanin välillä menettämään hermonsa. Ne pienet ”outoudet” kannattaa yrittää vain hyväksyä, koska niitä on tosiaan meillä jokaisella.

5. Anna toiselle tilaa

Parit menestyvät paremmin, jos he muistavat antaa toisilleen myös omaa aikaa ja rauhaa. Erään tutkimuksen mukaan oma aika oli tärkeämpää pareille kuin onnellinen seksielämä.

6. Muista kärsivällisyys

Laske kymmeneen ennen riidan alkua ja rauhoitut hieman. Riitely on kuitenkin hukkaan heitettyä energiaa, joten pyri olemaan kumppanisi paras ystävä ja muista, että on parempi toimia tiiminä kuin toisiaan vastaan.

7. Hauskanpito yhdessä

Parhaimmat ”treffit” pitkässä parisuhteessa ovat monelle yllättävät, suunnittelemattomat hetket, jotka tapahtuvat vain hetken mielijohteesta. Muistakaa pitää hauskaa yhdessä ja nauttia toisistanne.

Lähde: HuffPost


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.