Video pikkutytön meikkaustaidoista on levinnyt kulovalkean tavoin somessa ja jakanut myös ihmisten mielipiteet tytön iän vuoksi.

Moni on lapsena saattanut leikkiä käsiinsä saamillaan meikeillä ennen kuin on alkanut opetella niiden käyttöä kunnolla, kun ikää on tullut lisää. Australialainen Bella-Rose meikkaa kuitenkin jo 6-vuotiaana kuin ammattilainen ja on hämmästyttänyt monia osaamisellaan.

Meikkitaiteilija ja Bella-Rosen isosiskon, Danikan, hyvä ystävä Emily Govan on jakanut some-kanavissaan videoita pikkutytön meikkaustaidoista. Govan kertoi BuzzFeedille uskovansa, että tyttö on oppinut omin päin taitonsa.

”Hän on oppinut katsomalla minua, äitiään, siskoaan ja kauneusvaikuttajia. Aivan kuin toiset lapset katsovat Pipsa Possua, on Bella-Rose katsonut meikkitutoriaaleja”, Govan sanoi.

Bella-Rosen taidot ovat nousseet maailmalla esiin jo viime vuoden puolella, kun Govan jakoi Instagramissa videon tytöstä meikkaamassa.

BuzzFeedin mukaan Emily ja Danika halusivat yllättää Bella-Rosen tämän syntymäpäivänä ja tarjota hänelle kuvaus- ja meikkipäivän. Nuoret naiset kuitenkin yllättyivät pikkutytön osaamisesta.

”Hieman opastusta tarvittiin siinä, mihin tuotetta laitetaan ja miksi, mutta hän tiesi täysin, mitenpidellä sutia ja hänelle tarvitsi näyttää mallia vain kerran”, Govan sanoi.

”Hän on niin säpäkkä ja tiesi, miten toimia kameran kanssa ja hän tietää jopa somesta tutun tavan puhua”, meikkitaiteilija jatkoi.

Yhdessä tuoreimmassa videossa Bella-Rose ottaa osaa highlighter-haasteeseen, jossa koko meikki tehdään korostukseen tarkoitetuin meikkituottein. Govanin YouTube-kanavan lisäksi siitä on julkaistu lyhyempi klippi, joka leviää Facebookissa.

Bella-Rosen meikkivideot ovat jakaneet mielipiteitä, sillä osan mielestä pikkutytön tutoriaalit ovat suloisia ja toisten mielestä hän on liian nuori meikkaamaan. Govanin mukaan Bella-Rose pitää kuitenkin vain hauskaa ja on kuin kuka tahansa muukin lapsi.

”Olemme saaneet paljon rakkautta monilta ihmisiltä, mikä on fantastista nähdä, koska hän on kuin kaikki muutkin lapset. Hän tykkää leikkiä nukeilla, leikkiä ulkona, piirtää ja värittää, mutta hän myös tykkää meikeistä”, Govan kertoi.

”Danika ja minä pidämme ajan viettämisestä Bella-Rosen kanssa, kun hän tekee sitä, mitä rakastaa ja hän ei käytä meikkiä päivittäin, vaan noin kerran muutamassa kuukaudessa. Pieni leikkipäivä hänen kanssaan ja niin kauan kun hän itse pitää siitä, emme pidättele häntä”, Govan päätti.

Voit katsoa ja ihastella Bella-Rosen osaamista katsomalla jutun yllä olevan videon.

Lähde: BuzzFeed