Vaikka kauppojen kiertely kavereiden kanssa kuulostaa hauskalta, on se vielä parempaa puuhaa itsekseen.

Shoppailu on monen naisen lempipuuhien joukossa ja useat kiertelevät kauppoja kavereiden seurassa. Ostoskeskuksiin ja kaupungille suuntaaminen muiden kanssa kun yleensä tarkoittaa, että joku on antamassa mielipiteensä sovituksen yhteydessä, on ruokaseuraa ja apua ostosten kantamiseen.

Tästä huolimatta shoppailu yksin voi olla vielä hauskempaa puuhaa. Alla on 6 syytä, miksi:

1. Sinulla on oma aikataulusi

Vaikka olisit itse raivannut aikaa kauppojen kiertelylle tarpeeksi, ei se tarkoita sitä, että shoppailuseurasi olisi tehnyt samoin.

2. Voit viipyä jokaisessa liikkeessä niin kauan kuin sinua huvittaa

Jokainen shoppailee omaan tahtiin. Kun olet muiden kanssa liikenteessä, saatat olla heitä nopeampi ja joutua odottamaan – tai päinvastoin joudut kiiruhtamaan, että muut eivät joutuisi odottamaan sinua. Tämä voi tehdä muuten niin mukavasta shoppailusta hieman rasittavaa.

3. Kukaan ei puhu sinua ympäri ostamaan (tai olemaan ostamatta) jotain

Shoppailuseura voi vaikuttaa mielipiteisiisi. Jos ihastut johonkin ja haluat todella ostaa sen, mutta ostosseuralaisen mielestä se ei ole hyvä idea, voi hän vaikuttaa päätökseesi tai toisaalta kannustaa sinua ostamaan jotain, joka näyttää hyvältä ylläsi, mutta ei sinusta ehkä niin tunnu hyvältä. Yksin ollessa kuuntelet vain sinun omia tuntemuksiasi tuotteiden suhteen.

4. Kukaan ei ole tuomitsemassa sinua

Joskus et kaipaa ketään muistuttamaan, että juuri ostamaasi kalliiseen mekkoon kuluneet rahat olisi voinut käyttääkin vaikka esimerkiksi vuokran maksamiseen.

5. Alle olevat kaksi sanaa

Ei häiriötekijöitä!

6. Sinä päätät kaikesta

Jos sinun ja ystäviesi vaatekauppamieltymykset eroavat, shoppaillessa yksin voit rauhassa vältellä ne paikat, joista et pidä, mutta muiden seurassa voisit joutua koluamaan läpi.

Shoppailetko sinä mieluummin yksin vai seurassa? Kommentoi alle!

Lähde: Huffington Post