Onnellisen suhteen eteen täytyy tehdä töitä. Siihen liittyy esimerkiksi intohimon ylläpitäminen.

On olemassa monenlaisia neuvoja, joiden avulla suhteen saa pidettyä kunnossa. Vaikka suhde tuntuisi olevan kunnossa, ei se välttämättä ole parhaimmassa mahdollisessa kunnossa. Tässä on kuusi vinkkiä, kuinka tehdä ihan hyvin toimivasta suhteesta vieläkin paremmin toimiva suhde.

6 helppoa tapaa muuttaa ”OK”-suhde täydelliseksi suhteeksi

1. Pidä parisuhteestasi huolta.

Vaikka suhteen alussa kaikki tuntuu mahtavalta, voi se tuntua siltä pitkässäkin suhteessa. Sellainen vain vaatii vaivannäköä, koska se ei tapahdu ihan itsestään. Yksi on se, että ollaan heti alussa ystäviä ja myös pysytään sellaisina, kun suhde etenee.

2. Älä yritä muuttaa toista.

On hyvä ymmärtää, että toista ei voi muuttaa toisenlaiseksi eli sellaiseksi, kuin itse hänen haluaa olevan. Puoliso voi haluta itse muuttua, joka on silloin hyvä asia.

3. Varmista, että toinen ansaitsee huolenpitosi ja rakkautesi.

Kun suhteen alkuvaiheesta on päästy ohi, pitää huolehtia siitä, että toinen edelleenkin ansaitsee huolenpitoa ja rakkautta eli hän ei ole lopettanut suhteeseen panostamista.

4. Muista, että suhde koostuu kahdesta ihmisestä.

Kun ollaan suhteessa, ollaan silti kaksi erillistä ihmistä. Siksi kummankin on syytä tehdä myös omia asioita ja pitää kiinni omista mielenkiinnonkohteistaan.

5. Älä tyydy toiseksi parhaaseen.

Jos toinen parisuhteessa oleva ei suostu kasvamaan yhdessä, ei sellaiseen suhteeseen kannata jäädä. Sinun ei tarvitse olla sellaisen kanssa, joka ei vaali suhdettanne eikä nauti seurastasi.

6. Muista kuinka tärkeää läheisyys on.

Seksi ei ole fyysinen teko, vaan se on samalla läheisyyttä ja luottamusta. Kaikissa hyvissä suhteissa ei silti tarvitse olla seksiä, mutta yleensä se on tärkeä osa suhdetta.

Avoimuus ja luottamus on suhteen tärkeitä ominaisuuksia.

Lähde: Yourtango