Kylpyhuoneesta voi aina tehdä paremman.

Jaoit sitten kylpyhuoneesi muutaman muun ihmisen kanssa tai nautit siitä täysin itse, on se aina tila, jota voi eri tavoin parantaa. Alla on 6 niksiä, jotka tekevät kylpyhuoneestasi entistä paremman paikan.

1. Vaahtoa peiliin

Levitä peiliisi (tai vain osaan siitä) ihokarvojen tai parran siistimiseen tarkoitettua vaahtoa ja pyyhi sitten peili puhtaaksi. Seuraavien noin kolmen viikon ajan voit ottaa niin höyryäviä suihkuja kuin haluat ja tuijottaa itseäsi heti peilistä ilman, että joudut pyyhkimään sitä.

2. Kaikki tila käyttöön

Kiinnitä kylpyhuoneen oven ylle hylly, johon säilöä ylimääräistä tavaraa pyyhkeistä erilaisiin tuotteisiin ja vessapaperirulliin ynnä muuhun.

3. Tuo kylppäriin ihanaa tuoksua

Laita muutama tippa eteeristä öljyä vessapaperirullan pahvisen sisuksen sisäpinnalle. Pahvi imee öljyn itseensä ja sen ihana tuoksu pääsee sieltä leviämään kylpyhuoneeseen.

4. Ensimmäinen on paras

Kun käyt yleisissä vessoissa, kannattaa yleensä valita ensimmäinen wc-koppi, koska sitä käytetään harvemmin ihmisten suosiessa taaempia yksityisyyssyistä. Harvempi käyttö = vähemmän bakteereja ja enemmän vessapaperia.

5. Puhdista suihkupää

Kuukausien/vuosien käytön jälkeen suihkupäihin kerääntyy yleensä kalkkia. Tämä vaikuttaa negatiivisesti paineeseen, millä vettä tulee ja on epämukava näky, jota katsoa suihkussa ollessa. Ratkaise kalkkiongelma täyttämällä muovipussi väkiviinaetikalla, sido se suihkupään ympärille ja anna sen vaikuttaa yön yli.

6. Pesualtaasta kaiutin

Jos sinulla ei ole suihkuun sopivia kaiuttimia, voit käyttää pesuallasta vahvistamaan ääntä laittamalla puhelimesi sinne. Pidä vain huolta, ettei puhelin pääse kastumaan.

Lähde: HuffPost