Naiset eivät ole niin monimutkaisia ​​kuin monet miehet luulevat.

Ennen treffejä on miesten kuitenkin hyvä tietää muutama asia, joista kerrotaan Xonecole -sivustolla. Miesten voi toki olla joskus vaikea ymmärtää naisia, joiden sydän voi olla yhtä hyvin vartioitu kuin Kiinan muuri. Mutta sitä miten naiset haluavat asioiden olevan treffeillä, ei ole niin vaikeaa ymmärtää, joten tässä ne tulevat. Ne on jaettu kuuteen eri aiheeseen. Naiset ovat erilaisia, joten kaikkiin nämä ehdot eivät päde, mutta tutkimuksen mukaan aika moniin.

1. Naisia ​​houkuttelevat miehet, joilla on jokin selkeä päämäärä

Sellaiset miehet, jotka ovat käyttäneet aikaa oppiakseen itsestään, ovat naisten mieleen. Eli miehet, jotka ovat esimerkiksi oppineet menneisyydessään tehdyistä virheistä ja ovat menossa kohti jotain päämäärää. Sitä naiset eivät tietysti odota, että mies on 100 % parantanut tapansa, koska sellainen vaatii usein melko pitkän ajan.

2. Naiset haluavat, että mies on pääsyt yli ex-seurustelukumppanistaan ennen treffejä

Naiset tietävät, että vaikka he olisivat kuinka miellyttäviä, kauniita ja viisaita, eivät he saa miehen huomiota kunnolla, jos mies miettii vielä entistä kumppaniaan. Se, että mies puhuu entisestä kumppanistaan menneessä muodossa eikä moiti häntä, vaikuttaa hyvältä, koska se tarkoittaa, että hän on jo päässyt hänestä yli.

3. Naiset haluavat kommunikoida, mutta eivät haastatella

Suurin osa naisista arvostaa sanallista viestintää, joten miehen olisi hyvä asennoitua siihen ennen treffejä. Se ei tarkoita samanlaista keskustelua kuin esimerkiksi chatin kautta eikä mitään haastattelun tapaista. ”kerro minulle itsestäsi” tai ”mitä haluat tehdä” -kysymykset eivät ole naisille mieluisia treffikeskustelujen aiheita.

4. Naiset haluavat tietää onko ensimmäinen tapaaminen treffitapaaminen vai jokin muu

Kun tavataan, nainen haluaa tietää mistä silloin on kyse. Eli onko kyse treffeistä vai vain yhdessä hengailusta ennen kuin mies löytää parempaa seuraa. Tämän tiedon nainen ansaitsee ja tietysti myös mies, jos hän ei ole varma, mitä nainen haluaa.

5. Naiset pitävät hemmottelusta

Aika moni nainen taitaa pitää siitä, että mies hemmottelee naista. Kun mies kohtelee naista treffeillä hyvin, hän saattaa saada sillä naisen ihastumaan helpommin itseensä.

6. Jos kiinnostus on molemminpuolista ei kaiken tarvitse mennä ihan sääntöjen mukaan

Naiset pitävät yleensä johdonmukaisuudesta, mutta jos treffeillä ei mene kaikki niin kuin pitäisi, ei naisen kanssa välttämättä edetä treffeillä. Mutta ehkäpä sittenkin, jos kiinnostus on molemminpuolista.

Lähde: Xonecole