5 yllättävää tapaa, miten olutta voi käyttää

Olut sopii moneen muihinkin käyttötarkoituksiin kuin juomiseen.

Toisille olut on tärkeässä roolissa illanvieton suhteen ja toisille puolestaan olut kuuluu olennaisena osana saunomiseen. Olutta voi kuitenkin käyttää monella muullakin tavalla.

Alla on viisi vinkkiä, mihin olutta voi myös käyttää:

1. Olutkylpy

Lisää kaksi kupillista olutta kylpyveteesi nauttiakseksi hieman parantavista vaikutuksista. Humalassa on lääkinällisiä ominaisuuksia, jotka ovat hyvästä ihollesi. Olutkylpy on tehokas ihon pehmentäjä ja se on kerrottu jopa auttavan psoriasiksen ja muiden ihotautien kanssa painivia.

2. Tahrat pois

Jos olet sotkenut vaatteitasi tai mattoasi, taputtele tahraa liinalla, joka on kostutettu oluessa. Anna sen vaikuttaa muutaman tunnin ajan ja sen jälkeen laita sotkeentunut vaate tai matto pesuun.

3. Marinadi

Oluen hieman happamat ominaisuudet pehmittävät lihaa ilman, että maku muuttuu suuresti. Marinoi lihaa oluessa muutamasta tunnista koko päivän ajan.

4. Tuholaiset kiinni

Ihmiset eivät ole ainoita, jotka nauttivat oluesta, sillä kotitalouksien tuholaiset pitävät siitä myös. Ota kiinni etanoita laittamalla astioita tai purkkeja, joissa on olutta, ympäri puutarhaasi yöksi. Voit päästä eroon myös banaanikärpäsistä laittamalla purkin olutta esille kodissasi, peittämällä sen paperilla ja tekemällä pienen reiän siihen. Kärpäset päätyvät purkkiin, mutta eivät pääse sieltä pois.

5. Kultakorut puhtaaksi

Liota kultaisia korujasi oluessa, ota pois ja kiilotta niitä kevyesti kuivalla liinalla.

Lähde: Popsugar


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.