5 vinkkiä, miten et sössi ystävänpäivää

Näiden vinkkien avulla voit koittaa onnistua tämän juhlapäivän kanssa paremmin tänä vuonna.

Ystävänpäivä on juhlapäivistä yleensä romanttisin, mutta se voi monilla pareilla mennä plörinäksi – etenkin siihen kohdistuvien, romantiikkaa pursuavien odotuksien takia. Onneksi pilalle menneeltä ystävänpäivältä voi kuitenkin koittaa välttyä.

Alla viisi vinkkiä, miten et sössi ystävänpäivää tänä vuonna.

1. Tee suunnitelmat ajoissa

Jos koetat päivää ennen saada pöytävarausta ravintolaa, et onnistuu siinä kovin helpolla ja saatat joutua tyytymään paikkaan, johon sinä tai kumppanisi ei olisi kovin mielellään mennyt. Jos tarvitset lapsenvahtia, kannattaa sekin sopia ajoissa.

2. Jos suunnittelet koti-iltaa itse tehdyn ruoan kera, sunnittele se ja tee ostokset ajoissa

Jos jätät kaiken viime tippaan, se näkyy lopputuloksessa. Ajoissa suunnittelemalla voit miettiä jopa musiikkia ja kattausta tavoilla, miten et normaalisti miettisi. Suunnittelemalla viestit myös siitä, että olet panostanut yhteiseen aikaan eikä luvassa ole vain tavallinen ilta kotona telkkarin edessä.

3. Vietä aikaa kaksin

Älä suostu hänen äitinsä illalliskutsuun tai ystäväpariskunnan ehdotukseen yhteisillallisesta. Anna illassa olla kyse vain sinusta ja kumppanistasi, ei kolmansia tai useampia pyöriä.

4. Vastusta kiusausta katsoa puhelintasi ystävänpäivätreffienne aikana

Jätä selfiet toiseen hetkeen ja unohda sosiaalinen media – sinun ei tarvitse todistaa maailmalle, että joku rakastaa sinua. Olet viettämässä iltaa sen ihmisen kanssa ja se on riittävä todiste. Lue ystäviesi some-päivitykset seuraavana päivänä. Sinulla on elämä, elä sitä sen sijaan, että dokumentoisit sitä jatkuvasti kuin tosi-tv-ohjelmaa. Keskittykää toisiinne.

5. Mitä ikinä teettekin, älä höpötä hääkutsuista

Tai mahtavista lahjoista, joita ystäväsi ovat kumppaneiltaan saaneet. Saatat saada itsekin jotain kivaa, mutta on aina mahdollista, ettei niin käy, jos budjetti ei antanut periksi. Ajatuksella valittu lahja on arvokkaampi kuin helyt, mutta jos puhut liikaa ystäviesi saamista koruista, saatat alentaa kumppanisi ylpeyttä siitä, mitä hän hankki sinulle. Jos puhut liikaa ystäväsi tuoreesta kihlauksesta, myrkytät illan todella. Ystävänpäivänä on parempi unohtaa raskaat keskustelut ja parisuhteen syvät analysoinnit.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.