Lomat kolkuttelevat hiljalleen jo oven takana. Monille suunnitelmat voivat olla jo selkeät, mutta osalle taas ei.

Kaikki ihmiset eivät halua tehdä suunnitelmia lomilleen. He nauttivat lomistaan parhaiten siten, etteivät ole sidoksissa aikatauluihin ja ennalta suunniteltuihin menoihin. Toiset meistä taas suunnittelevat lomansa jo hyvissä ajoin tai ainakin he haluaisivat suunnitella, mutta ideoita ei tunnu välttämättä löytyvän.

Onneksi tässä valmiissa maailmassa on otettu huomioon myös ne ihmiset, joille kesälomien suunnittelu voi olla haasteellista. Tällaisia ihmisiä varten on tehty nettisivustoja ja jopa sovelluksia. Molempia apuna käyttäen voit suunnitella omaa lomaasi tai ainakin saada suuntaa sille, miten kenties haluaisit lomasi viettää.

1. Virtual tourist on matkailuun liittyvä sosiaalisen median sivusto, jossa voit lukea ja keskustella 1.3 miljoonan käyttäjän kanssa eri matkakohteista.

2. Tourist link -sivusto on lähes samanlainen sivusto kuin Virtual tourist. Siellä voit keskustella kohteista muiden matkailijoiden sekä matkakohteissa asuvien paikallisten kanssa.

3. Fest300 antaa hieman toisenlaista perspektiiviä lomalle. Sivusto on listannut 300 maailman parasta festivaalia.

4. When on earth on listannut sivuilleen huikean määrän nähtävyyksiä aina museoista hiekkarantoihin. Tältä sivustolta ei voi olla löytämättä kohdetta, joka ei kiinnostaisi.

5. Tripomatic on matkailuun erikoistunut ilmainen sovellus. Tripomaticille ilmoitetaan kaupunki mihin haluaisit mennä ja ajankohdan milloin olet matkustamassa. Tämän jälkeen sovellus listaa antamillasi tiedoilla matkustusideoita. Ideoiden joukosta löytyy myös lapsiystävällisiä vaihtoehtoja.

Lähde: Times Of India


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia