5 asiaa, jotka seksuaaliterapeutit haluaisivat sinun tietävän

Seksi on olennainen osa parisuhdetta, mutta kaikki eivät tiedä siitä silti tarpeeksi. Toiset käyvät sen takia jopa seksiterapeutin luona, jota ehkä itsekin suunnittelet?

Ennen kuin lähdet seksiterapeutin vastaanotolle, lue mitä seksiterapeutti haluaa sinun sitä ennen tietävän. Ehkä sen jälkeen sinun ei edes tarvitse mennä sinne. Independent-lehti esittelee näistä viisi tärkeintä. Niistä voi olla paljon apua, olit sitten kokenut tai kokematon seksin harrastaja.

1. Ensimmäinen asia on se, että sinun pitäisi tietää, että seksi on muutakin kuin vain seksiä. Onnelliset parit voivat nauttia keskinäisestä seurastaan muutenkin kuin vain suoran seksin kautta. He voivat hieroa tai suudella toisiaan, vaikka se ei johtaisikaan seksiin. Tämä on esileikkiä, joka kuitenkin valmistaa kehoa seksiä varten.

2. Kaikki orgasmit eivät ole samanlaisia keskenään. Eikä parien ei pitäisi vain keskittyä siihen, että saataisiin orgasmi. Seksistä pitää osata nauttia ilman sitä ajatusta, että sen pitää johtaa aina orgasmiin. Ihannetapauksessa se on kuin jälkiruoka, jolla lopetetaan ateriointi. Mutta jälkiruoka ei olisi se syy, että miksi mennään illalliselle.

3. Naisten on hyvä tietää myös se, että heidän orgasminsa ovat ihan yhtä tärkeitä kuin miesten orgasmit. Naiset silti saavat sen harvemmin, varsinkin jos klitorista ei stimuloida millään tavalla. Pelkkä yhdyntä ei useinkaan riitä.

4. Naisia muistutetaan myös, että seksin ei koskaan pidä tehdä kipeää. Se, että seksi tekee naiselle kipeää, voi johtua monesta eri asiasta, mutta yleisin niistä on kuivuus alapäässä. Jos seksi tekee kipeää, kannattaa siihen hakea apua.

5. Jotta seksielämä on hyvää, on pystyttävä kertomaan kumppanille, että mitä seksistä haluaa. Hänen on hyvä tuntea kehosi, seksuaalisuutesi sekä se mitä toiveita sinulla on liittyen seksiin.

Lähde: Independent


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.