5 asiaa, jotka kertovat, että kumppanisi ei ole pettäjä

Rakkaus on yksi kauneimmista asioista, joita ihminen voi kokea.

Se saa meidät hyvin onnelliseksi. Siihen liittyy myös tiettyjä uhrauksia, mutta rakkauden tunteen myötä, niitä on helpompi käsitellä. Joskus rakkauden tunne taas saa meidät pelkäämään petetyksi tulemista epäilemään sitä, pettääkö oma puoliso. Epäily saattaa joskus saada isotkin mittakaavat ja toimimaan ei-toivotulla tavalla, kuten vainoharhaisesti tutkimaan kumppanin puhelinta tai tiedustelemaan tarkasti kumppanin toimia. Ennen kuin alat toimiin saadaksesi selville pettääkö kumppanisi, lue nämä viisi merkkiä, jotka luotettava kumppani omaa.

Ei osaa pitää salaisuuksia, eikä valehdella
Jos huomaat, että kumppanilla on vaikea valehdella läheisille tai hänen on vaikea pitää salaisuuksia, voit luottaa, että hän myös hyvin rehellinen sinulle ja luotettava parisuhteessa, koska hän ei osaisi valehdella, että hänellä on joku toinen.

Hän huolehtii sinusta
Olet hänelle tärkeä, siksi hän haluaa varmistaa, että sinulla on kaikki hyvin. Hän kysyy sinulta usein, kuinka voit ja haluaa, että kerrot asioitasi hänelle. Hän myös haluaa tehdä samoin, kertoa sinulle kaikki asiat. Voit olla varma, että mitään ei jää pimentoon sinulta.

Tiedät missä hän menee, oikeasti
Pettäjä on hyvä keksimään valheita oikeasta olinpaikastaan. Jos kumppanisi menot ovat sinulla tiedossa ja tiedät, että hän on oikeasti paikassa, jossa hän sanoo olevansa, ei ole syytä huoleen. Varsinkin, jos kumppanisi ei vietä muualla aikaa kuin työssä ja kotona.

Menneisyys ei vaivaa häntä
Joskus pettämiskumppani on henkilö pettäjän menneisyydestä, eli entinen kumppani. Jos aistit, että puolisosi ei haikaile entisten perään, eikä aikaisempien suhteiden päättyminen vaivaa häntä, hän tuskin puuhailee selkäsi takana entisen kumppanin kanssa.

Hän tukee sinua ja auttaa sinua ongelmissa
Halu löytää ratkaisuja ja auttaa toista vilpittömästi ovat piirteitä, joita ei yleensä pettäjästä löydy. Kumppanisi haluaa, että olet onnellinen, se myös tekee hänestä onnellisen ja takaa sinulle sen, että hän on luotettava.

Lue myös: 4 tieteen todistamaa syytä, miksi ihmiset pettävät

Jaa tämä juttu ystäville!

Lähde: Women Daily Magazine


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.