Jos et kehtaa suoraan ehdotella kumppanillesi, voi näistä vinkeistä olla apua.

Välillä voi olla hieman pelottavaa tai kiusallista suoraan sanoa, mitä haluaisi tehdä sänkytouhujen yhteydessä. Joskus hienovaraisuus voikin toimia paremmin, oli kyse sitten uudesta suhteessa, jossa vasta opetellaan tuntemaan toista ja toisen haluja tai pidemmästä suhteessa, jossa halutaan kokeilla jotain uutta.

Women’s Health kysyi asiantuntijoilta luovia tapoja tuoda uusia juttuja osaksi seksielämää ilman, että joudut suoraan pyytämään tai ehdottamaan niitä.

1. Lähetä hänelle tuhma video

Jos näit esimerkiksi katsomassasi pornoklipissä jotain, mitä haluaisit kokeilla tai vaikkapa seuraamassasi tv-sarjassa jotain inspiroivaa, mutta et uskalla suoraan ehdotella vastaavaa, kannattaa lähettää video kumppanille katsottavaksi. Tätä tapaa suosittelee seksiterapeutti Megan Fleming. Lähetä video ja anna miehelle jonkin verran aikaa katsoa se rauhassa ennen kuin kerrot omista ajatuksista. Kun seuraavan kerran näette, ota ideo puheeksi ja kysy, mitä hän ajatteli siitä ja pitikö hän siitä. Kun keskustelu soljuu sujuvasti, on helpompi mainita, kuinka se sai sinut käymään kuumana.

2. Jätä hänelle tuhmia vihjauksia

Artikkelit seksivinkeistä tai esimerkiksi pariskunnille tarkoitetuista seksileluista voivat rohkaista keskustelemaan aiheesta. Voitkin ”vahingossa” jättää vihjauksena selaimeen auki välilehden tai pöydälle lehden sivun, jolla sinua kiinnostavasta aiheesta on kirjoitettu. Myös vihjailevan artikkelin lähettäminen suoraan miehelle kera artikkelilinkin voi toimia ja saada hänet innostumaan uusista tavoista tyydyttää sinut.

”Vaikka stereotypia onkin, että miehet välittävät vain itsestään ja omasta orgasmistaan, oikeasti he todella haluavat tyydyttää kumppaninsa”, Fleming selvensi.

Pohjimmiltaan tällainen artikkeleiden näkyville jättäminen onkin tilaisuus kysyä mieheltä, onko sisällössä mitään sellaista, mitä hän haluaisi kokeilla.

3. Kerro hänelle seksiunistasi

Women’s Healthin mukaan kertomalla kumppanille unista ja fantasioista voi hyvin inspioida lisää vaihtelua seksielämäänne. Jos näit unta, missä harrastitte kumppanisi kanssa seksiä esimerkiksi metsässä ja haluaisit itsekin kokeilla seksiä muualla kuin makuuhuoneessa, voi unesta kertominen olla tapa selvittää miehen ajatuksia seksin harrastamisesta ulkosalla – tai ainakin makuuhuoneen ulkopuolella.

4. Anna käsiesi puhua puolestasi

Joskus paras tapa tuoda jotain uutta mukaan on kesken itse aktin.

”Ohjaa hänen käsiään käsilläsi käyttäen helliä tai intohimoisia kosketuksia”, seksiterapeutti Brandy Engler vinkkasi.

”Suurin osa miehistä rakastaa sitä, kun nainen ottaa ohjat. Muista vain olla tietoinen sen hetkentunnelmasta, koska yksi yleisimpiä kohtaamiani ongelmia on se, että sekä mies että nainen koettavat aloittaa jotain uutta ja erilaista yhtä aikaa”, Engler jatkoi.

”Se on tanssia, toisen pitää lukea toista ja ideaalitilanne olisikin vuorotella siinä, kumpi vie ja kumpi seuraa”, hän lisäsi.

Ota siis ohjat laittamalla hänen kätensä kätesi alle ja näytä hänelle, mitä haluaisit hänen sillä tekevän – hän todennäköisesti huomaa vihjauksesi.

Lähde: Women’s Health

Kommentit

Kommenttia