Nämä niksit voivat helpottaa meikkirutiiniasi.

Moni nainen varmasti välillä toivoo, että voisi aamulla vain nousta ylös ja lähteä liikenteeseen ilman, että tarvitsee huolehtia koko kasvojen meikkaamisesta. Se on onneksi täysin mahdollista.

Kosmetiikkatuotteita valmistavan ja jakelevan Avedan meikkien maailmanlaajuinen taiteellinen johtaja Janell Gleason kertoi Women’s Healthille helpot vinkit upeiden kulmien, huulten ja ihon saamiseksi käyttäen mahdollisimman vähän tuotteita, aikaa ja panostusta siihen.

Lue alta Gleasonin vinkit.

1. Täytä kulmasi oikealla tavalla

Täyteläisten, mutta luonnolliselta näyttävien kulmien saaminen ei olekaan niin vaikeaa. Gleason suosittelee ottamaan kulma- tai ripsiharjan, hieromaan sitä vasten silmien rajauskynää tai luomiväriä, joka on 1-2 sävyä kulmakarvojesi väriä tummempi ja harjaamaan sitä pitkin kulmakarvojasi.

2. Pehmennä kuivat huulet

Etenkin talvella huulet pääsevät kuivumaan ja halkeilemaan. Siihen on monia eri tapoja, mutta Gleasonin vinkki on tällainen: ”Ota vanha hammasharja, laita siihen suosikki huulirasvaasi ja käytä sitä huulten kuorimiseen. Sen hankaus toimii tosi hyvin.” Huulipunien suhteen Gleason suosittelee valitsemaan värin, jossa on antioksdantteja, jotka autavat silottamaan juonteet ja pitämään huulesi pusuteltavina.

3. Paranna ihoasi yöunien aikana

Voit saada myös terveen hehkun ilman meikkiä. Gleason neuvoo puhdistamaan kasvot illalla hellällä kuorinta-aineella, jotta pääset eroon kuolleesta ihosta ja sen jälkeen laittamaan kasvoöljyä ennen kuin menet sänkyyn.

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia