Annatko sinä miehellesi näitä asioita päivittäin?

Tämä ei varmaankaan tule suurena yllätyksenä, mutta miehet ja naiset paitsi toimivat parisuhteessa eri tavoilla, he myös tarvitsevat parisuhteelta eri asioita.

Naisen tarpeet eivät aina ole samat, kuin miehet tarpeet, ja meidän naisten olisikin sen vuoksi hyvä aika ajoin miettiä, mitä miehemme suhteelta haluaa ja tarvitsee, ja annammeko me näitä asioita hänelle.

Jos sinä olet parisuhteessa miehen kanssa, kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin ja siihen, että miehesi saa näitä asioita sinulta.

  1. Anna hänen saada sinut nauramaan
    Miehelle on tärkeää, että hänen rakastamansa nainen pitää häntä hauskana. Se vahvistaa hänen itsetuntoaan, ja merkitsee hänelle paljon enemmän, kuin voimme edes ymmärtää.

  2. Arvosta hänen antamiaan asioita
    Kun mies antaa naiselle asioita, kuten vaikkapa lahjoja, hänelle on tärkeää itse antamisen tunne. Samalla miehelle on kuitenkin tärkeää, että nainen arvostaa hänen antamaansa asiaa. Jos miehesi siis antaa sinulle jotain, vaikka korun, mieti kaksi kertaa ennen kuin sanot, että voisiko hän antaa sinulle kuitin, että voisit käydä vaihtamassa korvakorut joihinkin sinulle mieluisampiin. Antamisen ei aina tarvitse olla edes mikään konkreettinen asia, vaan se voi olla myös aineetonta tukea ja apua.

  3. Anna hänen auttaa sinua
    Mies haluaa ratkaista ongelmia puolestasi ja auttaa sinua erilaisissa asioissa. Vaikka oletkin itsenäinen nainen, anna silti miehellesi mahdollisuus osallistua ja auttaa, sillä hän nauttii siitä!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Your Tango