Jokaisella on omat seksuaaliset mieltymyksensä.

Se asia, josta joku tykkää, onkin jonkun toisen mielestä jotain outoa tai omituista, jota hän ei itse haluaisi kokeilla tai kokea. Naisia on kuitenkin maailmassa niin paljon, että joku on varmasti kokenut saman kuin mitä itse on joskus kokenut.

Brittilehti Metro listasikin sellaisia seksikokemuksia, joita lähes jokainen nainen ehtii kokea elämänsä aikana, ja suomensimme niitä alle.

Tällaisia seksikokemuksia lähes jokaisella naisella on:

1. Se tyyppi, joka oikeasti ajatteli, että sinusta tuntuu hyvältä, kun hän työntää sormensa sinuun niin, että hänen sormenpäänsä osuvat ihan liian syvälle.

2. Seksiä kylvyssä/suihkussa. Vettä loiskuu/roiskuu joka paikkaan. Vedessä touhuaminen ei myös tarkoita automaattisesti sitä, että ”homma luistaisi” vaan paikat ovat yllättävän kuivat.

3. Ulkosalla harrastetun seksin lomassa katosi housut – ja ehkä myös osa omaa arvokkuutta.

4. Ensimmäiset yritykset kokeilla harrastaa anaaliseksiä, mikä loppui lyhyeen, kun se tuntui kuin jäisi jyrän alle.

5. Samaa sukupuolta olevien ystävien kanssa suuteleminen aina, kun kurkusta oli kaadettu alas muutama juoma vettä vahvempaa.

6. Kesken erikoisen asennon kokeilemisen joku koputtaa oveen – iästä riippuen perheenjäsen tai kämppis.

7. Fritsujen saaminen kaulaan ja sen jälkeen epäonnistuminen niiden peittelyssä.

8. Epävarmuus hyvän suuseksin suhteen, mikä oli lähes samanlaista epävarmuutta, jota koki koulutunneilla joutuessaan tekemään luokan edessä jotain.

9. Pornon katsominen, mikä tuntui silloin niin väärältä ja epänaiselliselta, vaikkei se sitä todellakaan ole.

10. Poikaystävän vakuuttaminen siitä, että seksin harrastaminen kuukautisten aikana ei saa koko sänkyä näyttämään siltä kuin siihen olisi tapettu joku.

11. Kuivaharjoittelu, eli siis vaatteet päällä teeskennellen harrastavansa seksiä, koska itse oikea seksi oli vielä liian pelottava ajatus.

12. Kun olet itse täysin valmis petihommiin ja mies onkin liian humalassa eikä alapäässä reagoida toivotulla tavalla.

13. Kun on ottanut liikaa vettä vahvempaa festareilla ja vastaan tulee kiinnostava mies. Päädyt hänen telttaansa, takamukseen sattuu melko pian makuulle käymisen jälkeen ja kaikki lähistöllä olevat kuulevat sinut.

14. Naisen ejakulaation kokeminen ensimmäisen kerran eikä ole varma siitä, oliko se juurikin ejakulaatio vai pääsikö vain pissaa hieman karkaamaan.

15. Sellaisen seksin harrastaminen, mikä saa ajattelemaan, että se on kuin onkin yhtä hyvää kuin elokuvista saatu vaikutelma sai ajattelemaan.

Lähde: Metro