15 pientä syytä olla kiitollinen sinkkuudestaan

Sinkkuelämän viettämisessä on puolia, joista voi olla kiitollinen.

Moni elää sinkkuna ja nauttii siitä täysin rinnoin; se kun voi olla todella vapauttavaa. Sinkkuelämää viettämässä saa vapaa-aikanasa viettää juuri miten itse haluaa, kenen kanssa itse haluaa, toteaa HuffPostkin.

Tämä mielessä pitäen HuffPost pyysi bloggaajia ja lukijoitaan listaamaan yhden syyn, miksi he ovat kiitollisia sinkkuudestaan. Näin muodostui 15 pientä syytä, miksi olla kiitollinen sinkkuna olemisesta – voit lukea ne alta.

1. ”Voin matkustaa impulsiivisesti ottamatta huomioon mitään. Voin myös syödä niin paljon kuin haluan läikykkäissä lökäpöksyissä käyttämättä silmälaseja tai meikkiä, hiukset laittamatta.” – N.J.

2. ”Pidän siitä tunteesta, kun saavutan asioita omillaan – talon ostaminen, lapsen adoptointi, Denverissä asuminen, kun ottaa huomioon kuinka kallista se on. Tuntuu hyvältä tietää, että teen tämän omillaan.” – N.S.

3. ”Henkesi voi haista pitkälle päivään!” – K.S.

4. ”Sinkkuna ollessa voin keskittää huomioni ja energiani urani rakentamiseen, unelmieni toteuttamiseen ja siihen, että olen niin paras ihminen kuin voin olla.” – A.C.

5. ”Sinkkuna oleminen 10 vuoden avioliiton jälkeen oli pelottavaa ensin, mutta olen niin kiitollinen siitä nyt. Monet naiset, jotka menevät naimisiin parikymppisenä, eivät koskaan pääse kokemaan elämää omillaan (minä mukaan luettuna). Näen nyt, mikä lahja tämä aika on. Saan nollata kaikki ideani, unelmani ja prioriteettini. Ja olen se, joka päättää. Omillaan oleminen antaa sellaisen selkärangan, mitä mikään muu ei voi antaa.” – K.M.

6. ”Tunnen paljon turvaa siitä, että tiedän, että mitä olen saavuttanut elämässä, olen tehnyt sen itse. Ja minun ei tarvitse murehtia siitä, että menetän puolet kaikesta avioerossa.” – C.J.

7. ”Sinkkuna oleminen tarkoittaa sitä, että voit lakata ylianalysoimasta sitä, miltä näytät/kuulostat/tuoksut. Voit kyyhöttää ruokapöydän ääressä, antaa hiustesi kuivaa itsekseen, syödä valkosipuliapatonkia ja päästellä normaaleja kehollisia ääniä ilman, että kukaan tuomitsee.” S.C.

8. ”Olen aina olemassa, kun tarvitsen itseäni. Enää ei tarvitse odottaa, että joku tulisi tuekseni. Pidän puoliani 24/7. Mikään ei ole sitä parempaa!” – D.S.

9. ”Paras asia? Minun ei tarvitse viettää päivääni tehden jotain, mitä en halua, kuten käydä huonekaluliikkeissä, kenkäkaupoissa jne jne.” – P.R.

10. ”Jokainen päivä on mahdollisuus löytää itsestäni jotain ja ymmärtää, mitä haluan ja tarvitsen elämältä. Matkalla sielunkumppanini kohtaamiseen auon nauttia matkasta, jolla opin tuntemaan itseni … vaikka se tarkoittaisi sitä, että pitää deittailla muutamia sammakoita. (Hei, sammakoista syntyvät parhaimmat tarinat.)” – S.M.

11. ”Olen 65-vuotias ja onnellisesti sinkku. Kotini on juuri sellainen, mikä minusta on mukava. Ateriani ovat juuri sellaisia kuin haluan syödä. Menen minne haluan, katson niitä elokuvia, mitä haluan ja minun ei koskaan tarvitse miettiä, mitä hemmettiä tein väärin!” – R.B.

12. ”Rakastan sinkkuelämää, koska saan juhlia kuin olisi vuosi 1999, ilman syyllisyyttä, ilman pahoitteluja tai paineita muuttaa suunnitelmiani ottaakseni mukaan kumppanin.” – E.U.

13. ”En koskaan tunne pettymystä, koska ’hän ei soittanut minulle.'” – N.S.

14. ”Rakastan sitä, että minulla on oma koti. Minusta tuntuu, että jos tulevaisuudessa tapaan jonkun, haluaisin oman kotini. Siivotkoon hän omat sotkunsa ja minä omani. Voisimme tavata ehkä kolmesti viikossa.” – F.M.

15. ”Voin viettää niin paljon aikaani lemmikkieni kanssa ilman, että kukaan tulee mustasukkaiseksi.” – T.M.

Mikä sinusta on parasta sinkkuna olemisessa? Kerro se kommenteissa!

Lähde: HuffPost