14 käytännöllistä matkailuvinkkiä

Näiden vinkkien avulla seuraavasta matkastasi voi tulla vieläkin parempi.

Vuosi on jo puolessa välissä ja jos et vielä ole päässyt matkustelemaan ja lomalle, voi halu päästä reissuun olla melkoinen. Ennen kuin pakkaat laukkusi ja suuntaat lentokentällä, kannattaa tarkistaa alta Baltic Travel Companyn matka-asiantuntijoilta keräämät vinkit, jotka tekevät reissaamisesta entistä helpompaa.

1. Matkusta maitse. Näin näet enemmän maata, johon suuntaat. Se voi olla myös halvempaa kuin lentäminen.

2. Jätä opaskirjat kotiin. Miksi kuljettaa niitä mukana, kun ilman niitä voit kysellä hyviä vinkkejä paikallisilta ja majapaikan henkilökunnalta.

3. Pakkaa vähemmän. Tarvitsetko todella kaiken sen, mitä olet laukkuusi pakannut? Ole brutaali. Jos et tarvitse sitä, älä ota sitä mukaan.

4. Valitse kasvisannos lennolla. Kasvisvaihtoehdon myötä saat tuoreempaa ja terveellisempää ruokaa. Sillä voi olla piristävä vaikutus sekä se voi auttaa myös jet lagin suhteen.

5. Ota mukaan huppari. Se on monikäyttöinen vaate ja sen voi muun muassa taitella tyynyksi tarvittaessa.

6. Valelompakko. Ota ylimääräinen lompakko mukaan ja laita sinne vanhoja kortteja, joita et enää käytä sekä hieman käteistä. Näin voit huijata varkaita.

7. Syö kuin paikallinen. Näin vältyt turistihinnoilta ja saat yleensä myös aidomman kultturikokemuksen ja parempaa ruokaa.

8. Valitse huone toisesta kerroksesta. Toinen kerros, paras kerros. Varkaat eivät pääse sinne niin helposti ja hätätilanteessa alas ja ulos ei ole niin pitkä matka.

9. Puhelin minigrip-pussiin. Jos olet rannalla, laita puhelin minigrip-pussiin ja sulje se hyvin. Näin se on paremmin suojassa hiekalta ja vedeltä.

10. Suojaa matkatavarasi. Laita fragile-merkintä matkatavaroihisi, mikä tarkoittaa helposti särkyvää. Näin ihmiset osaavat käsitellä todennäköisemmin tavaroitasi varovaisemmin.

11. Lähde matkaan tiistaina tai keskiviikkona. Tutkimukset ovat osoittaneet, että lennot ovat noina päivinä halvempia.

12. Punnitse matkatavarat. Välty painajaiselta, kun matkatavarasi ovat liian painavat. Punnitse ne etukäteen, niin asiat kentällä sujuvat helpommin.

13. Pakkaa kaulakorut juomapilleihin. Näin ne eivät pääse menemään solmuun keskenään.

14. Hyödynnä ilmaista Wi-Fi-yhteyttä. Monissa kahviloissa ja ruokapaikoissa on saatavilla asiakkaille ilmainen langaton nettiyhteys, jota kannattaa hyödyntää.

Lähde: HuffPost


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.