Talvi voi olla uusien kokemusten ja elämysten aikaa. Keräsimme talvea varten hauskoja vinkkejä, jotta sesongista saa kaiken mitä parhaiten irti.

Vaikka talvi päättää vuoden ja ihmiset tuppaavat olemaan koko vuoden painolastin ja uurastamisen jälkeen rättiväsyneitä, ei se tarkoita sitä, että talven voi tyystin unohtaa tai ettei siihen tarvitsisi lainkaan panostaa, pikemminkin päinvastoin. Tämän talvi-ihmiset hyvin tiedustavatkin, sillä nämä henkilöt aloittavat talven, ja erityisesti joulun, tunnelmoinnin ja suunnittelun tyypillisesti hyvissä ajoin.

Sen sijaan me loput, jotka emme niinkään osaa juhlistaa joulua koko sydämemme kyllyydestä, saatamme toisinaan unohtaa, miten synkän ja pitkän talvisen sesongin voi muuttaa iloksi ja onnellisiksi muistoiksi. Jotta talvesta saa kaiken irti, voi olla paikallaan suhtautua tähän kylmään ja pimeäänkin ajanjaksoon uudenlaisella, entistä pirteämmällä asenteella. Tämä tarkoittaa aktivoitumista sekä talven ja sen tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämistä entistä paremmin.

Etkö keksi tekemistä talveksi? Etkö tiedä, miten talvesta tulisi nauttia? Listasimme avuksesi 13 asiaa, joita kokeilla tänä talvena:

1. Matkusta uuteen paikkaan

2. Tee kylän tai pihapiirin hienoin lumiukko

3. Mene pomppimaan vastasataneeseen puuterilumeen

4. Leiki lumisotaa

5. Mene Lappiin katsomaan revontulia

6. Tee lumienkeleitä

7. Tee lumilinna

8. Vuokraa idyllinen mökki

9. Tuo talven kylmyys osaksi kuumia hetkiä

10. Mene pulkkamäkeen ystäviesi kanssa

11. Valmista itse kuuma kaakao

12. Nauti aidon takkatulen loimusta

13. Tee kotitekoista suklaata

Mitä muita asioita sinä lisäisit listalle? Minkälaisia talvisuunnitelmia sinulla on tehtynä?