Hyvällä miehellä on tietynlaisia ominaisuuksia.

Hyvälle kumppanille on monenlaisia ominaisuuksia ja jokaisella on omat mieltymyksensä sen suhteen, mitä omalta kumppanilta haluaa. On kuitenkin ominaisuuksia, joita varmasti jokainen toivoisi omassa miehessä olevan.

Puhuja ja kirjailija James Michael Sama listasi Huffington Postin sivuilla 15 ominaisuutta, joita hänen mielestään hyvällä miehellä (tai naisella) pitäisi olla ja miten kumppania kohtaan tulisi käyttäytyä.

Lue alta 10 poimintaa Saman listauksesta:

1. Hyvä mies ei koskaan anna sinun unohtaa, kuinka paljon hän rakastaa sinua

Hyvä kumppani muistuttaa aina, kuinka paljon merkitset hänelle. Jos joku todella rakastaa sinua, sinä tiedät ja tunnet sen. Jos he eivät rakasta, mietit jatkuvasti hänen tunteidensa syvyyttä sinua kohtaan.

2. Hyvä mies tukee sinua aina

Hän tukee sinua ja sitä, mitä elämältä haluat. Hän ei koskaan lannista sinua tai saa oloasi sellaiseksi, ettet voisi tehdä sitä, mitä olet päättänyt saavuttaa. Hän on rinnallasi koko matkan ajan, kannustaen ja lohduttaen.

3. Hyvä mies tekee töitä luottamuksesi eteen

Hän ymmärtää, ettei luottamusta vain anneta jollekin – se pitää ansaita ja sitten pitää.

4. Hyvä mies saa olosi turvalliseksi

Sama kirjoittaa aina uskoneensa, että suurin kehu, jonka nainen voi antaa kumppanilleen on kertoa, että tuntee olonsa turvalliseksi hänen lähellään.

5. Hyvä mies tekee pieniä asioita

Hän ymmärtää, että pienilläkin asioilla on väliä eivätkä ne sinun mielestäsi välttämättä edes ole pieniä asioita.

6. Hyvä mies tietää tekojen puhuvan puolestaan

Kun elämässäsi on oikea kumppani, ymmärrät kuinka tyhjiä lupauksia antavat henkilöt eivät ansaitse kunnioitustasi. Lupauksensa pitävät ihmiset ansaitsevat kunnioituksesi, ja hän on yksi niistä.

7. Hyvä mies avautuu sinulle

Toisinaan ihmisten on vaikea ilmaista tunteitaan ja halujaan, olivat ne sitten hyviä tai pahoja, mutta oikean ihmisen ollessa osana elämää, se yleensä helpottuu. Hyvä mies ei salaa asioita sinulta tai pullota tunteitaan sisäänsä, koska tietää sen aiheuttavan jännitteitä ja turhautumista.

8. Hyvä mies on aina rehellinen sinulle ja saa rehellisenä olemisen helpoksi sinulle

Rehellisyys maan perii ja hän tietää sen rakentaessaan onnellista, tervettä parisuhdetta kanssasi. Hän myös rohkaisee sinua avautumaan ja kertomaan tunteistaan hänelle. Pystyt olemaan täysin aidosti oma itsesi hänen kanssaan – ja hän sinun.

9. Hyvä mies ei koskaan kohtele sinua kaltoin

Oli se sitten henkisesti, emotionaalisesti tai fyysisesti, hyvä mies ei koskaan ajattele kohtelevansa sinua kaltoin / pahoinpitele sinua tai olevansa vahingollinen. Jos hän tekee niin, ole rohkea ja kunnioita itseäsi niin, että kerrot asiasta jollekin tai lähdet suhteesta heti pois. Hyvä ihminen ei pahoinpitele toista eikä se tilanne parane itsestään.

10. Hyvä mies seisoo rinnallasi

On hyviä aikoja ja huonoja aikoja, haasteita ja odottamattomia tilanteita. Silti hän on rinnallasi ja kumppaninasi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että voisit kohdella häntä epäkunnioittavasti, valehdella tai pettää. Et voi olettaa miehen pysyvän rinnallasi, jos petät hänen luottamuksen. Tässä on kyse asioista, joita yhdessä koette ja hän ei lähde pois, kun ajat menevät vaikeiksi.

Kuka tahansa mies voi olla rinnallasi hyvinä päivinä. Todellinen testi on siinä, piteleekö hän sateenvarjoa ylläsi myrskyisinä päivinä.

Sama muistuttaa kirjoituksensa päätteeksi, että jos elämässäsi on tällainen henkilö, osoita hänelle, kuinka paljon arvostat häntä.

”Huolimatta siitä, kuinka kiltti joku on, ei ole tyhjempää tunnetta kuin antaa sydämensä jollekin, jonka koet pitävän sitä itsestään selvänä”, Sama päätti listauksensa.

Loput listauksen kohdat voit lukea täältä.

Lähde: Huffington Post