Treffailun pitkän suhteen päättymisen jälkeen aloittaneet jakoivat neuvojaan tilanteessa ensikertaa oleville.

Pitkän parisuhteen tai avioliiton päätyttyä paluu treffimarkkinoille voi tuntua pelottavalta ja se voi vaatia rohkeutta. Nykyaikana kukaan ei ole kuitenkaan sellaisessa tilanteessa ensimmäisenä koettamassa löytää rakkautta uudelleen.

Tästä syystä Huffington Post pyysi lukijoitaan Facebookissa ja Twitterissä jakamaan neuvojaan treffailusta eron jälkeen niille, jotka ovat parhaillaan siinä tilanteessa ensimmäisen kerran. Alla on heidän neuvojaan suomennettuna.

1. ”Ajattele asiaa näin: nyt tiedät, mitä et halua. Seuraavaksi on aika selvittää, mitä todella haluat suhteelta.”

2. ”Toivu ensin. Kun voit kertoa tarinasi itkemättä, olet valmis treffailemaan jälleen.”

3. ”Treffimaailma on muuttunut. Vaatii aikaa sopeutua muuttuneeseen tilanteeseen samalla, kun käyt eroprosessia läpi. Etene siis hitaasti askel kerrallaan itsellesi aikaa antaen.”

4. ”Älä tarraudu johonkin uuteen vain, koska olet yksinäinen. Ole nirso. Ajattele kunnolla, mitä et halua päästää elämääsi enää ja älä jousta niistä asioista myöhemmin kumppanuuden takia.”

5. ”Aloita tapailu, kun olet siihen valmis, mutta muista, että se vaatii eri määrän aikaa eri ihmiseltä. Kun olet valmis aloittamaan uudelleen, tee vapaasti myös virheitä ja ota uusi elämänvaiheesi avosylin vastaan. Ole seikkailullinen ja tutustu uusiin ihmisiin.”

6. ”Muista: kaikki eivät ole kuin exäsi.”

7. ”Anna itsellesi aikaa toipua. Muuten se ei ole reilua sinulle eikä niille ihmisille, joiden kanssa käyt treffeillä.”

8. ”Älä ota treffailua liian vakavasti. Sen pitäisi olla hauskaa ja jos se ei ole, ota askel taaksepäin ja odota treffimaailmaan palaamisen kanssa.”

9. ”Ymmärrät rakkautta nyt paremmin. Sitoudu rakastamaan itseäsi ensin ja luot esimerkin rakkaudesta, jota odotat muiltakin.”

10. ”Jos aiot kokeilla nettitreffailua, tarvitset paksun nahan.”

Lähde: Huffington Post