Kaikilla on omat mieltymyksensä sängyssä, mutta nämä universaalit asiat tulisi jokaisen miehen tietää!

Jos haluat paremman seksikokemuksen, niin vinkkaa nämä partnerillesi.

Seksikaspariskunta_preview

1. Satsaa myös naisen nautintoon

Nainen ei ole masturbointi välineesi. Älä käytä hänen vartaloaan oman nautintosi saavuttamiseksi, kunnes saat orgasmin ja oleta, että hänelläkin oli yhtä mukavaa. Hyvänä partnerina oleminen tarkoittaa, että satsataan yhtä paljon molempien nautintoon.

2. Mielenrauha ehkäisyn suhteen

Ole varautunut ja oleta, että teette sen kondomia käyttäen, ellei muusta ole etukäteen sovittu. Älä painosta ottamaan sitä pois puolessa välissä tai katso ihmeissäsi sen näköisenä ettet olisi ikinä kuullut sanasta ”kondomi” aikaisemmin.

3. Orgasmi

Seksin ei tulisi päättyä miehen orgasmiin – etenkään, jos nainen ei ole vielä tullut. Jos olet liian puhki orgasmisi jälkeen, pidä huoli, että nainen on saanut orgasmin jo ennen sinua. Se ei ole tähtitiedettä. Jos tiedät varmuudella, että saat orgasmin, etkö halua myös partnerisi nauttivan samalla tavalla?

4. Kommunikointi

On oma aikansa ja paikkansa seksille, jossa ei tarvita sanoja, mutta on myös mukavaa, jos partneri kysyy mistä pidät tai jos haluat hänen tekevän jotain toisin. Siitä ei saa lisäpisteitä, että saa homman hoidettua maaliin päästämättä pihaustakaan.

5. Puhdas sänky

On hyvin, hyvin hankalaa yrittää rentoutua ja nauttia, jos tunnet ja haistat patjalla ihoasi vasten lakanoihin pinttyneen hien, lian ja partnerin edellisten säätöjen eritteet.

Sankyauringossa_preview

6. Mahdollisuus puhelimen lataukseen

Jos täytyy jälkeenpäin soittaa Uber, kuunnella musiikkia tai selata somea matkalla kotiin, sitä ei voi tehdä, jos akku on päässyt loppumaan sen yhdeksän ja puolen minuutin aikana, kun olitte seksiä. Ja jos nainen jää yöksi, saattaa hän silti haluta selata puhelintaan, jos nukahdat ennen häntä.

7. Esileikki

Maaliin pääsy ei ole kilpailu! Ota aikaa ja ole kärsivällinen, se vie hyvin pitkälle. Sitä paitsi, jos orgasmi olisi ainut asia, mikä merkitsee seksissä, silloin voisi yhtä hyvin tapailla laturia, joka lataa vibraattorin.

Pariskunta seksi_preview

8. Sukkien riisuminen

Kiltti, kiltti riisu sukkasi ennen seksiä. On vain outoa nähdä muuten alaston mies, jolla on silti sukat jalassa, se voi viedä nopeastikin fiiliksen. Lisäksi saattaa pistää miettimään ”Olisiko minunkin pitänyt jättää sukat jalkaan?” ”Eikö hän pidä jaloista?” ”Pitääkö hän minun jalkoja rumina?” ja siitä alkaa jalkoihin liittyvä ahdistus, mitä kukaan ei halua kokea.

9. Realistiset odotukset

Porno on coolia ja kaikkea, mutta oikeassa elämässä seksi ei ole aina sellaista ja huomauttaisin, että ei ole täysin realistista, jos mies päättää – sanomatta sanaakaan kääntää naisen ympäri ja yrittää työntää sitä kakkoseen samalla, kun kutsuu häntä likaiseksi horoksi ja sanoo, että haluaa tulla naisen hiuksille.

Rauhoitu.

10. Suuseksiä kiitos

Ei kaipaa selitystä.

Lähde: Cosmopolitan.com