Reddit-sivustolla on avauduttu töissä tai työkaverin kanssa koetuista lemmenleikeistä.

Seksin harrastaminen työpaikalla, työkaverin tai esihenkilön kanssa ovat yleisiä fantasiota, ja lukuisat ihmiset ovat myös tehneet tästä fantasiasta totta. Tutkimuksen mukaan peräti yhdeksän kymmenestä työntekijästä on tehnyt jotain seksuaalista aktiviteettia töissä (lue lisää täällä).

Millaisia nämä kokemukset ovat sitten olleet? Tästä on keskusteltu suositulla Reddit-sivustolla, jossa Sex-osiossa kysyttiin, kuka on harrastanut seksiä pomonsa, työkaverinsa tai alaisensa kanssa.

Alta voit lukea 10 osielämän tarinaa seksistä työpaikalla tai työkaverin kanssa.

1. ”Mies oli työkaverini, mutta alemassa asemassa kuin minä. Koulutin häntä, joten juttelimme toisinaan. Hän pyysi minut drinkille töiden jälkeen ja päädyimme harrastamaan seksiä uima-altaassani, sitten minun luonani ja tätä jatkui useita viikkoja. Valitettavasti hän alkoi tuoda minulle aamiaista töihin ja kertoa työkavereille, että olen varattu – joten se loppui nopeasti.”

2. ”Harrastin seksiä työkaverin kanssa, työpäivän jälkeen, pomoni pöydällä. Teimme sen itse asiassa muutaman kerran. 10/10 voin suositella.”

3. ”Pomoni kanssa harrastimme seksiä kerran. Sitten monta, monta, monta kertaa uudelleen. Päivittäin. Joskus kahdesti tai enemmän. Se oli meille okei, jotkut työkaverini olivat mustasukkaisia ja pikkumaisia sen takia. Emme koskaan kertoneet kenellekään ja molemmat kielsimme sen, jos joku kysyi, mutta ilmeemme todennäköisesti paljastivat meidät, koska vaikkemme kertoneet, he tiesivät jossain vaiheessa. Emme koskaan vahvistaneet sitä heille, ja totta puhuen se saattoi vaikuttaa heidän käytökseensä. Tuskin he olisivat todella välittäneet, mutta heistä luultavasti tuntui, ettemme välittäneet heistä tarpeeksi ystävinä tai työkavereina kokeaksemme, että heidän tarvitsisi tietää. Se oli pieni työpaikka tiiviillä porukalla, jotka olivat tunteneet toisensa kauan, minut pois luettuna.”

4. ”Edelleen harrastan seksiä suoran esihenkilöni kanssa. Tätä on tapahtunut melkein vuoden. Se on tyydyttävin seksisuhde, joka minulla on ikinä ollut, ja olemme vahvasti samalla sivulla siitä, että mitä seksisuhde merkitsee meille molemmille – friends with benefits.”

5. ”Perjantai-iltapäivänä juomat toimistossa, kaikki olivat toimiston toisessa kerroksessa, siivooja sai meidät melkein kiinni rysän päältä.”

6. ”Muutama vuosi sitten minä ja naistyökaverini jouduimme matkustamaan työmatkalle kahdeksi viikoksi. Minulla oli hotellivaraus ja hänellä ei, eikä hän saanut sellaista, koska kaikki 80 kilometrin säteellä oli varattu täyteen. Päädyimme jakamaan huoneen ja king size -sänkyn kahdeksi yöksi. Peuhasimme muutaman kerran noiden kahden viikon aikana. Hän meni naimisiin muutamaa kuukautta myöhemmin ja muutti Eurooppaan.”

7. ”Heitin työn menemään käytännössä sen takia, että voin harrastaa seksiä työkaverin kanssa, mutta se oli sen arvoista. Päädyin menemään naimisiin hänen kanssaan. Työpaikalla ei ollut oikeaa HR-osastoa, kaikki tienasivat paljon ja puuttuivat toisten asioihin. Se oli kuin äärimmäinen kullattu hiekkalaatikko, niin pikkumaista. Biletimme paljon ja paneskelimme toisiamme, mutta hän ei koskaan liittynyt mukaan. Kun ilmeni, että harrastimme seksiä, olivat jotkut toimiston naiset todella tuohtuneita. Olin jo antanut irtisanomisilmoituksen, mutta se vain pahensi kaikkea. Olisin poissa muutenkin kohta, joten alkoi ’toimiston horo’ -tulva. Mies sen sijaan sai ylävitosia. Se oli kummallista ja ällöttävää. Mutta sen arvoista. Hän on kuin jumala sängyssä.”

8. ”Säädin esihenkilöni kanssa. Tämä nainen ei ajanut autoa, joten kuskasin hänet kotiin ja hän hyvitti sen minulle. Hän antoi minun kosketella itseään, antoi suuseksiä tai käsileikkejä autossani. Tai pyysi minut kotiinsa ja ratsasti minulla. Pidimme sen erillään töistä eikä kukaan koskaan saanut tietää, joten se toimi.”

9. ”Pöytämme olivat vierekkäin ja juttelimme jatkuvasti. Paljon flirttailua. Naistyökaverini vitsaillen sanoi, että hän haluaisi nähdä, mitä minulla on ’siellä alhaalla jonain päivänä.’ Seksuaalista kemiaa oli niin paljon kuukausien flirttailun jälkeen, että totesin ’Miksi ei tänään?’ Meillä oli kahden tunnin lounastauko ja menimme hänen luo. Harrastimme seksiä kahdesti, kävimme suihkussa yhdessä ja menimme takaisin töihin. Ei ollut mitään draamaa. Ystävyytemme jatkui normaalisti. Juttelen hänelle edelleen silloin tällöin, vaikka olemme molemmat jatkaneet eri työtehtäviin.”

10. ”Deittailin kerran kokkia ravintolasta, jossa olin töissä. Harrastimme seksiä kylmähuoneessa yhden iltavuoron aikana… vuorossa oli vain kaksi muuta tyyppiä. Se oli niin säheltämistä. Pari kertaa teimme saman samassa paikassa sen jälkeen, kun muut olivat lähteneet. Ja muutaman kerran kellarissa. Jäimme kiinni toiselle parille, joka oli luultavasti samoissa puuhissa, kun harrastimme seksiä julkisella paikalla (parkipaikka)… mutta mies pani minua auton ulkopuolella. Seksi oli villiä, kuten voit kuvitella.”

Löydät lisää näitä tarinoita täältä.

Lähde: Cosmopolitan, Reddit